2010 ett bra år?

Halloj.
Har inte direkt haft någon lust att blogga nu på ett tag,men de ska jag försöka att ändra på. :)
Åkte ner till Örebro i onsdags då jag skulle fira nyår här. Hade en kanon nyår med nära & kära,efter detta bestämde jag mig för att stanna här några dagar.Har inte bestämt något hem rese datum än men åt andra sidan har jag ju inte heller så mkt att komma hem till :(
Lägenheten min är ju nu uthyrd och jag har börjat min resa mot Göteborg,även om det går jävligt segt känns de som. Men allt hänger ju lixom ihop.
Jobb måste jag ha för att kunna skaffa lägenhet och betala hyra och Lgh behöver jag ju oxå för att kunna jobba och ha någonstans att bo. Så det är ett jävla dilemma nu när jag inte har något av de.

Att känna att man inte har någon inkomst(överhuvudtaget) och att man inte ens kan köpa en mjölk för sina egna pengar är rent sagt åt helvete. Att sedan oxå veta att man inte har något hem(något eget) är oxå åt helvete. Detta hänger ju lixom ihop med varandra och tar på mig så jävulskt.

Just nu mår varken min kropp eller min hjärna särskilt bra då jag har så himla mkt att tänka på,så därför har jag bestämt mig för att tillbringa lite extra dagar här nere i Örebro med min kära syster. Jag vet att allt kommer att lösa sig så klart,men frågan är bara när,och det där "när" är det jobbigaste jag varit med om på länge.Klart jag har mina nära & kära som alltid finns där och alltid ställer upp men det ändrar ju ändå inte på fakta.

Hoppas ni andra har haft en kanon start på det nya året,själv kan jag väl säga att jag inte sett något bra tecken än iaf,men som vanligt får man väl hoppas att det vänder?.


Kommentarer
» mank

Buuuuuuuuuu!!!

2010-01-04 // 22:43:03
URL: http://www.mank.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback