Anna är på besök.

I torsdags efter jobbet mötte jag upp Anna som är här i Gbg och hälsar på under helgen.

Jag mötte upp henne runt åtta tiden,det blev lite vin och en massa prat innan vi sedan gick vidare till en restaurang för att käka en bit mat. Vi stannade ganska länge där så det blev direkt utgång sen. Hade en super trevlig kväll och så kul att hon är här så man fick lite tid att umgås.:)


Anna åker hem imorgon och jag skulle egentligen hänga på dom ut ikväll men då jag varit ute tre dagar i rad nu trots jobb känner jag att tröttheten börjar ge sig tillkänna,vilket märktes för när jag kom hem efter jobbet somnade jag sött i soffan och vaknade rätt sent då kände jag att jag skippar denna utgång och spar mina pengar ett tag till iaf då mycket händer i augusti och utgifterna är stora denna månad. Men när jag kommer hem till S-vall och hälsar på så lovar jag att ta igen denna kväll :) promise!

Igår kväll var jag och Karin bjuden på middag.


Det var otroligt god mat och mycket trevligt,efter detta blev det som sagt också utgång. Provade ett nytt ställe för min del som heter Nefertiti som var helt okej men det var inte riktigt min musiksmak så lite minus får dom för det :P  
Annars var kvällen kanon och många glada miner,var hemma runt tre tiden så det var ingen fara att jobba idag. Nu ska jag ta och boka biljetter till Stockholm då jag ska dit snart för att spendera lite tid med syrran och hennes Kieran ska bli mkt trevligt det ser jag framemot :) Sen blir det sova för imorgon väntar som vanligt jobbet. Natti Natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback