Drottning för en dag?

Nu är jag och Jempa hemma efter en bio som vi mer än väl trivdes på! Jag säger bara en sak,aldrig mer vanlig bio haha.

Började med att vi såg en skylt VIP-gäster välkomna! Vi gick upp för trappen,men som vanligt kände vi oss lite "lost" haha,men en trevlig man kom fram och tog imot oss och visade oss in i en sal,snygga möbler och en kristallkrona i taket,vi kollade lite vilset på varandra men satte oss sedan ner. Godisskål stod på bordet och jag å jempa gjorde slut på den ganska fort, mannen kom fram och frågade om han skulle hämta bartendern åt oss,men vi tackade och sa att det var bra för oss,men tog inte många minuter innan vi ångrade oss. Så vi ropade dit honom ändå,tydligen störde vi honom mitt i finalen i fotboll,men hallå vem bryr sig,vi var ju törstig! Han blev dock mkt glad när vi bestämde oss för att göra honom sällskap i baren,och vi fick varsit glas vitt. Efter lite prat och många skratt bjöd han oss även på lite shot,aldrig fel..men kom sedan dock på att vi skulle på bio så vi tackade för de men sen fick de vara nog :P Vi tog våra popcorn & gotta och gick in i salen,satte oss ner och hjälp vilka underbara stolar. Efter typ 10 minuter ropade jag av glädje:
-Jennifer! kolla,kolla Det går ju för fasen att he ner ryggstödet!! Hon blev lika ivrig som jag! så där satt vi som två drottningar under hela filmen och bara njöt,och liiite yra i skallen till en början hahaha.
Gillar texten på popcornen: -Very important popcorn...haha so true!


Vi köpte även till en del gotta som ni kanske ser,men knappt att det räckte till än då för slut var allt när vi lämnade bion hahaha..ooops!
Filmen var kanon bra tyckte jag och vi älskar fortfarande twilight :) SE DEN!!
Nu är det dags för sängen för jobb väntar imorrn,dock börjar jag rätt sent men ändå. Natti natt!

Kommentarer
» David

DU får fan ta å jobba lite mer sonja!! här har man semester men du ser fortfarande ut som en pepparkaka jämfört med mig!

2010-07-12 // 19:31:55
» Anonym

Wow! VIP Bio, vart och hur gör man för att komma in där? :)

2010-07-15 // 14:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback