Fredag är en bra dag.

Denna fredag har varit händelserik,det började med jobb till tre sen blev det lite roligare och tänkte därför berätta detta i bilder :)

Efter jobbet blev det en sväng på stan:

Efter detta blev det av att möta upp magnus som är här en sväng och hälsar på och tar en paus från Oslo haha.
VI hann bara hem för ett ombyte och sedan bar det av till slottskogen för grillning och kubb.

Det fina underbara paret haha :P

Söta,rara Frida kom också förbi en sväng :)


Senare runt tio tiden bestämde vi oss för att dra hemöver,vi hoppade på spårvagnen men efter att ha stått still en kvart bad dom oss alla att kliva av för det var fel på spårvagnen så vi skulle ta nästa,men allt tog sin tid och efter att ha stått och vänta ett bra tag då de fortfarande inte hade bogserat bort vagnen så vi kunde ta nästa bestämde vi oss att gå hem,jag tänkte det kan ju inte vara så långt? men ibland händer det ju att sonja inte alltid tänker så smart? hahaha.
Vi gick å gick å gick!! och hamnade i många korsningar att välja på och många olika håll att gå....

Men inget ont som inte har något gott med sig,förutom att jag fick en del motion hittade jag även ÄNTLIGEN ICA KVANTUM!!

Jag har alltid vetat att en ica ska ligga ganska nära där vi bor men jag har aldrig hittat det riktigt,men nu jäklar kan jag äntligen handla på Ica istället för det förbannade ännu dyrare Hemköp! MOHAHAHA! undra dock varför den stora grävmaskinen är där? hoppas inte att de ska lägga ner skiten nu när jag äntligen hittat dom,vore ju lite jobbigt kan jag tycka :/ så Ica kvantum i frölunda,om ni läser detta så lägg inte ner verksamheten jag vill bli er kund.
Nu blir det sova så jag kan utnyttja dagen till fullo imorgon :) Trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback