Gratulationer och Presenter!

Trots att jag är långt bort från familj och närmsta vänner så har jag fått otroligt mycket gratulationer och presenter. Och trots dåligt väder och jobb så är jag helt nöjd med min dag. :)

Jennifer har sagt grattis kanske 100ggr idag till mig och min underbara vän hade även köpt present till mig,de två paketen innehöll ett par skor som jag länge velat ha och ett par superfina örhängen,tusen tack gumman du är ju för go!! :)
Karin kom hem och gav mig ett stort paket och tro det eller ej men i detta låg ett till par skor som jag oxå länge velat ha! Tusen tack vännen du är ju för snäll. Helt otroligt att de kommer ihåg just vilka jag velat ha då jag inte har öppnat mun och sagt något om detta.


Och inte nog med detta så hade jag även önskat Jennifers underbart goda kycklinggryta,vilket hon hade handlat till och lagat som middag :) (jempa hävdar även att denna gryta innehöll färska kantareller för 111kr/hg! haha när man slår till på stort ska det synas!!

Hela min familj och de allra närmaste plus en massa vänner har hört av sig och gratulerat mig på denna dag, tusen tack alla det värmer! Jessica och Madelene ni skrev så himla fint till mig båda två,och underbara mamma,pappa och Stefan skickade kort,så ni alla får en extra kram var! 
Nu väntar soffan och tv mys, trevlig kväll på er!


Kommentarer
» supermamma

Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis GrattisMin älskade dotter!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-07-13 // 22:17:25
URL: http://supermamma.blogg.se/
» mank

Fick du inte en väska också? Hum. :)

2010-07-13 // 23:58:24
URL: http://www.mank.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback