Liseberg & God mat på stan x2

Idag har varit en händelserik dag,på förmiddan mötte jag upp familjen på stan för att käka en lunch innan liseberg, det blev en tallrik med fläskfilémedaljonger för min del:

Sedan bar det av till Liseberg,måste säga att jag är lite besviken då jag inte tycker att det finns så mycket i karusellväg på liseberg längre utan det är mer spel och andra nöjen men nästan allt som gick att åka åkte vi,även de mindre bra iväntan på att köerna skulle bli mindre. Här kommer lite bilder:
Efter Liseberg bar det av mot stan igen för middag,och då pappa hade spanat in en pasta som han ville prova på stället vi var på innan så gick vi tillbaka dit även vid middagen,men när vi kom fram var det jätte lång kö i väntan på bord,men helt plötsligt kom kyparen ut och ropade in oss,vi fick gå före allihopa och blev placerade vid ett bord ute! Han kände igen oss och tyckte att det var så roligt att vi kom tillbaka så vi fick även varsin gratis drink som ett väldigt bra välkommen tillbaka :) Till middag blev det en Oxfilé plankstek för min del,och den var såååå otroligt god. Stället heter La Gondola och ligger på Avenyn som jag skarpt kan rekomendera!! Mycket bra service även. :) De roliga tupparna eller vad de nu är serverades vårt vin i,det tyckte jag var lite lustigt haha.

Mumma!
Nu ska jag sova för imorgon väntar ännu en trevlig dag. Natti Natt

Dagens Citat:
Efter krigets slut finns många tappra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback