Onsdag och sista dagen innan familjen åker hem....

Till Sundvsll igen!
Vi började dagen med att mamma,pappa och lillebror kom hem till mig för att se hur jag bor här i Gbg
,de hade med sig trocadero från S-vall som jag hade önskat då det tyvärr inte finns här i Gbg. Men nu jäklar sitter jag med ett glas trocadero i handen såå gott och efterlängtat!
Efter detta så bestämde vi oss för att åka ut till Önnereds brygga för att äta god mat.
Maten smakade kanon bra och utsikten var underbar!!
Det har varit tre otroligt roliga och underbara kvällar med en del av min familj
,vi har nu sagt hej då till varandra och jag är hemma medan dom är på hotellet. När jag klev av spårvagnen och de rullade vidare så grinade jag hela vägen hem haha,det var så klart blandade känslor dels har jag haft det så bra nu när dom varit här och tagit hand om mig men samtidigt är det otroligt jobbigt att de åker hem igen och vi blir långt ifrån varandra igen. Kanske låter konstigt men det är bara en sån konstig känsla när man inte har någon familj i samma stad,men inga sura miner för i augusti åker jag hem för Neos dop och då träffas vi ju igen. :) Tusen tack mina underbara föräldrar för allt igen ni är underbara och jag saknar er redan,dig med såklart lillebror! Pussar och Kramar till er och kör försiktigt imorgon!
Nu ska jag se sex and the city och sen blir det sova för imorgon väntar jobb igen. Bye bye!

Dagens Citat:
Fyra väggar gör inget hem.

Kommentarer
» supermamma

Nu är vi hemma igen!Låååångt ifrån dig gumman men ändå så nära genom dator och telefon:) Ja du ska veta att det inte bara var du som grät! Din bror hade fullt jobb med att trösta oss! Pappa och Stefan satt på en sida i spårvagnen och jag hade ju suttit på andra sidan med dig, så när du klev av blev jag ju ensam. Tårarna började rulla och när jag tittade på pappa så satt han och torkade tårarna och när jag tittade bakåt så såg jag att du också gjorde det,då brast det, jag grät så jag hulkade och skakade! jag hörde pappa sa till Stefan... kom så sätter vi oss hos mamma, strax efter hade jag deras arnmar runt mig;)

Men du då? som tur var var Jennifer hemma när du kom så du kunde få lite tröst!Jag saknar dig så och vill ha dig nära men jag tycker också att du gör så rätt i att vidga dina vyer medans du är ung och obunden! Love you gumman

2010-07-23 // 23:03:24
URL: http://supermma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback