Fredag idag men någon ville mig nått illa?

Idag är det fredag men ändå blev dagen inte riktigt enligt planerna??
Jag började dagen med en storstädning och det lyckades jag ju med,sen bar det av till gymmet,tränade en timme sen var det dags att gå hem och det var som om någon verkligen ville mig illa....
Jag klev utanför gymmet det spöregnar ute jag fäller upp paraplyet och börjar gå "pang" och ena axelbandet gick av på träningsväskan och den hängde ner..okej tre band kvar då väskan bestod av fyra. Går några steg till och "pang" det andra bandet går av...jag suckar djupt hukar mig ner mot backen knyter ihop de två banden som finns kvar,lyckas bära den helt okej men allt regn kom i väskan. Jag går med arga steg hemåt,när jag plötsligt känner att det blev jäkligt lätt att gå....väskan ligger på backen. -Faaaaaaaaaaaaaan! båda banden gick av!! helt jävla omöjligt att detta kan hända...jag bär väskan i famnen medan jag har en kasse med mat i ena handen då jag var och handla innan. Jag är nu tvungen att fälla ner paraplyet och stoppa det i kassen då jag annars inte klarar av att bära,regnet öser ner....jag suckar och svär för mig själv tillsut kommer jag till stora vägen och ska gå över VAD HÄNDER?? jo en bil kommer körande fort som fan och kör i en stor vattenpöl vid mig och ALLT vatten öser över mig!!!!! då var man dyng blöt från topp till tå..jag har aldrig varit mer förbannad och frusen så jäkla arg. "jag stannar upp och säger högt - men för fan ge dig jag orkar inte mer...!! vet dock inte vem jag pratade med men någon lyssnade säkert? Är det verkligen möjligt att det kan gå så fel? eller är det bara för att det är jag?? aja..nått jag får leva med antar jag,min otur förföljer mig!
Väl hemma packade jag upp allt,tog på mig torra kläder och bestämde mig för att göra varm smörgåstårta:

Den var som vanligt jätte god och jennifer lyste upp som en sol när hon såg vilken mat det blev :P
Efter att ha ätit satt de stod ut ur öronen la jag mig i soffan i matkoma och kollade på min underbara favorit film
The Wedding Planner:

Denna film ser jag alltid när jag är på dåligt humör eller haft en dålig dag,och det funkar för mig :)
Nu blir det ännu mer soffa + Tv innan sovdags, Och hoppas på att morgondagen blir en bättre dag!
Även att filmen igår (sex and the city 2) var kanon bra och rolig som vanligt,bara älskar det kan inte få nog.......vill se meeeeeera!

Dagens Citat:

Att läsa en bok för första gången är om att finna en ny vän; att läsa om den är som att återse en gammal bekant.


Kommentarer
» supermamma

Stackars gumman! En olycka kommer sällan ensam heter det ju och det stämde ju;) Hoppas den här dagen blir bättre!

Kram

2010-06-12 // 13:32:48
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback