Kanske dags för lite update?


Hej bloggen!
Ber om ursäkt för mkt dålig bloggning de senaste dagarna men en hel del har faktiskt hänt och jag har varit rätt upptagen av mig,tro det eller ej haha.
Okej vart ska man börja? Torsdag var en mycket bra dag med god middag och lite utenöjen kan man väl kalla det. hmm? haha jaa sen var det ju midsommarafton dagen efter men jag var väldigt trött och sliten efter kanske lite väl för hårt festande dagen innan? dessutom mycket jobb då jag nu jobbat två helger i rad. Så midsommar firades all alone at home. men jag klagar inte för det var väldigt skönt att bara gotta sig i soffan och se en bra film :)
Sen hade vi ju gårdagen,den spenderades med några vänner,det blev ta det lugnt i solen och sedan en liten utflykt till stranden (klipporna) och även sommarens första simtur blev av,det var otroligt varmt i vattnet måste jag säga inte har jag för mig att det redan brukar vara så skönt i vattnet redan i juni? meen det var det absolut.

Idag har jag jobbat som vanligt men har dessutom gått å blitt sjuk,så halsen värker och jag har även tappat rösten halvt :( men imorgon väntar en ledig dag så får ta och kurera mig då,träning väntar som vanligt imorrn får se hur pass kry jag är så jag inte gör saken värre men jag hoppas att jag känner mig bättre för det är äntligen dags för ett pass och kära Frida kunde oxå följa med denna gång så mkt roligare att träna med en vän ju :).
Nu ska jag träffa john blund hade jag tänkt så jag blir frisk, och jag ska försöka hålla i bloggandet igen.
Hoppas ni haft en trevlig midsommar alla. Over and Out.

Dagens Citat:
Allt människoblod har samma färg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback