Tack för två underbara dagar syster yster.

Idag åkte jag,Madde och lilla Neo på en tur till stranden,det var otroligt mysigt.Var hela 19 grader varmt i vattnet,men ingen bikini fanns med så en simtur får vänta.
Lilla Neo,redo för bilturen :)

Madde och Neo myser på stranden,fast vi hade vårat lilla läger på gräset då de fanns skugga till lillen.

Jag och Neo myser.

Sååå härligt att sommaren är här!!

Mina fötter fick känna både på vattnet och sanden för första gången i år.
 

Det har varit så otroligt kul dessa två dagar hos den lilla familjen. Jag saknar madde så otroligt mycket nu för tiden så det var verkligen skönt att få umgås med min kära syster,och att få rå om lilla Neo så klart han är ju så otroligt fin och underbar och dessutom otroligt duktig liten kille måste jag säga.
Tusen tack Madde för allt!! tråkigt att det dröjer så länge innan vi ses igen nu,och Neo lär ju ha vuxit en hel del då :( men men sånt är la livet som man säger...lär ju få en hel del madde abstinens innan dess haha.

Jag åkte tåget 19.10 hem igen,shit vad jag hatar att åka tåg det tar ju sån tid jämt och alltid förseningar..men hemma i Gbg är jag nu och ett stort leende på läpparna fick jag när jag insåg att jag kollat fel på schemat tills imorrn,så istället för en tidig morgon,kan jag nu ta en sovmorgon då jag inte börjar jobba försen 15.15 imorrn :)
Nee det har varit en lång dag så god natt säger jag. Over and Out.

Dagens Citat:
Sommaren föder, vintern öder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback