2010-03-03

Ja nu är det onsdag,tycker att veckorna rullar på bra nu,men hinner knappt med. Men åt andra sidan sitter man ändå bara å längtar till helgen och vad händer? Jo när den väl kommer så går den fort som attan och inte känns det som om man fått ut något av den och den tog slut lika fort som den kom.
Men man ska väl inte klaga ändå kanske?
Idag gjorde jag det sista provet på utbildningen,vad tror ni jag fick?
Nej inte 98%...... JAG FICK........

100%,det är full pott det ;) en applåd till mig ännu en gång! skönt att ha det avklarat. Kan oxå säga att Desperate var ju inte så bra igår som jag hade hoppats,fan man har ju väntat i en månad,men men hoppas de är bättre nästa vecka.
Kan dock idag glädjas av att ANDRA AVENYN sätter igång efter det satans uppehållet för OS,och sist men inte minst Grey´s såklart :) attans att de båda går samma tid,alltså 21.00,man får väl ta och se andra avenyn på svtplay efter Grey´s,ett otroligt bra påhitt tycker då jag.

Ne nu ska vi börja med maten här,hoppas ni får en bra kväll.

Dagens Citat:
Ett gott skratt och en djup sömn är den bästa kuren.

Kommentarer
» Andreas

Jomen välkommen till Örebro och Transcom och grattis till 100%. Det hade fan inte jag för några år sen när jag gjorde provet, tror jag landade på 98%...Jag är en av dom där konstiga typerna (IT) som bara sitter och fikar och stirrar på alla nya ansikten på företaget. Säger inget mer så kanske jag klarar mig med hedern i behåll :)2010-03-04 // 12:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback