Fredag men ej helg för min del.


Nu är det fredag men ingen helg för mig då jag jobbar helg, men men bara bita i det sura äpplet.
Efter jobbet idag åkte jag ner på stan och strosade till halv sex sen åkte jag hem och började storstäda. Har nu städat hela lägenheten från grund och botten varje vrå är städad. Tänkte att Madde skulle få vila henne och magen i helgen då både jag och Kieran jobbar. Nu kan syrran luta sig tillbaka i soffan och njuta. :) Hoppas de två blir glada när de kommer hem.
Själv har jag nu gjort mig iordning för bio,ska se Änglavakt tror den kan vara riktigt bra. Ska dessutom äta en massa popcorn. mohaha. Sen blir det hem och sova för som sagt jobb väntar imorrn.

Dagens inköp:

Köpte idag dessa två då jag har fått så torr hud i ansiktet efter att jag vart sjuk så mkt,har inte riktigt lyckats få ordning på hyn sen dess. Men hoppas att dessa ska hjälpa mig nu.
Måste säga att det måste ju vara folk direkt från gatan som jobbar på apoteket,de kan ju fan ingenting!!! de enda dom säger när jag frågar om hjälp är "PROVA" ja men vadå prova har ju köpt massa själv å de blir ju bara fel. Hur mkt pengar tror dom jag har de är ju inte billiga produkter precis. Nu har jag frågat på tre stycken apotek om denna kombination å alla säger att detta ska funka,så måtte de göra de nu då annars blir jag GALEN!

Nee nu kommer skjussen. Trevlig kväll på er. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback