FYRA ÄLGAR???

Efter en seg arbetsdag känner jag mig helt slut redan men hela fem dagar kvar innan ledigt. :(
Väl hemma var det dags för mig och syrran att ha myskväll,vilket bestod av:
That´s right KRÄFTOR! Jag och Madde tog oss råd att köpa ett paket kräftor att dela på och till detta även vitlöksbröd. Det var så otroligt gott måste jag säga. Efter att ha rensat fatet så hamnade vi båda i matkoma i soffan. Har laddat upp med filmen "The Box" och ännu lite gotta nämligen blåbärspaj.
Har nu gjort en liten paus i filmen då Madde är och hämtar Kieran som varit på nått jobbgrejs,men en liten stund fick vi brudar för oss själva iaf :) Hoppas dom kommer snart,rätt spännande i filmen jue haha.

Måste bara tillägga:
Pappa har fått för sig att Karlskoga är rätt stort ändå,vilket tyder på att han inte satt sin fot där än. Har förklarat för pappa att man verkligen inte kan kalla det "en stad" då det finns en massa hus,en liiiten galleria och Lidel,det är typ allt. Och idag fick jag beviset. Jag står och väntar på bussen,kollar lite snett till vänster och vad ser jag? FYRA ÄLGAR!!! trodde inte mina ögon var tvungen att gnugga ögonen,kollade igen, och ta mej fan FYRA ÄLGAR! ja med de vill jag ha sagt att Karlskoga är en liten byhåla mellan Örebro och Karlstad. För fyra älgar det har jag fan inte ens sett hemma i Matfors på typ 10 år. Hahaha. synd att jag inte hann ta fram kameran då bussen kom precis.
Nee nu borde dom komma hem snart,en annan måste ju snart sova för som sagt jobb väntar imorrn.
Hoppas ni har en bra lördag mina vänner och familj. Kram

Dagens Citat:
Ingen är så blind som den som inte vill se.

Kommentarer
» Maja

Men va fan är de där du bor:p Dit har ja vare på väg miljoner gånger senaste året för jag ar haft ett ragg där;p

2010-03-29 // 10:53:34
» Sonja

Hej! Ne jag bor i Örebro men pendlar till Karlskoga till jobbet. Hahah jasså? bor killen i Örebro eller Karlskoga? blev det inget där eller? ;) Kram

2010-03-30 // 22:16:55
URL: http://www.sonjaforslin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback