2010-05-04

Jaa så var det Tisdag idag. Hade en massa saker att göra men har egentligen inte gjort något av det jag skulle. Anledning: Jag tror jag börjar blir sjuk. Har varit hängig hela dan,och kroppen kokar,har kollat tempen och japp jag har feber! STORT SUCK....

Hoppas att det går att sova bort så jag kan göra det jag ska imorgon istället. Ändå känns det som dagen har gått väldigt fort och jag har hunnit med en massa som jag inte planerat att göra. Men det är väl bra det då.
Har iaf varit på apoteket och köpt lite för att få bort febern,men det går nog bort med sömnen hoppas jag.
Jennifer slutar 12 imorgon sen ska vi sola och sedan vidare till tvättstugan då vi har tvätt tid. Efter detta ska jag in till stan och besöka arbetsförmedlingen (vart nu de ligger?)

Angående det så ringde det ett bra samtal idag ska på en andra intervju,känns ju bra att man kommit så långt iaf. Får se om det bär hela vägen nu då ;) hoppas,hoppas!
Måste få jobb nu alltså så att pengarna börjar rulla in igen för de börjar ta slut med raketfart och jag vill ju vara kvar i Gbg men jag gör så gott jag kan och lite till,mer kan jag väl inte göra? Äh suck vad jag började tänka nu då ska bespara er mitt svammel. Hoppas ni har en bra Tisdag. Hörs imorgon Natti Natt!

Dagens Citat:
Fäll inte ett träd, som skänker dig skugga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback