Im Bored....

Jag är uttråkad!
Jag har idag varit ute och gått,kikat lite runt om här men hittade inget roligt direkt. Efter detta tog jag ett långt och skönt bad för första gången sen 2 år tillbaka,hade glömt bort hur otroligt skönt det är. Sen såg jag en film "A nannys secrets" den var väl okej men ändå tråkig. Jag är fortfarande förkyld och det stör mig något grymt!! Får ju för fan kramp i magen efter alla "nysar". Nej jag är inte otränad :P
Jag har plockat och städat hela tiden men nu finns det inget mer att städa,kollar nu på programmet Sveriges fulaste hem och det är iofs bra men jag är såååå uttråkad det kryper i heeeela kroppen på mig! Vad kan jag göra?
Imorgon bitti åker även Jennifer till Alanya så jag blir helt själv...jag kommer seriöst att klättra på väggarna. Inga pengar har jag heller så jag kan inte shoppa som jag själv tycker är det bästa botemedlet mot frustration.

Kanske om jag har tur får jag åka till Örebro på söndag och sedan vidare hem till goa Sundsvall.
I Örebro kommer jag då att få träffa lilla Neo för första gången,det skulle ju vara super skoj.
Nicola min underbara vän är hemma en tag från Australien så skulle vara riktigt kul att få träffa henne,och Elin och min kära Tomas så klart om jag får åka till S-vall. Sen att man får bli ompysslad av mammsen och pappa är ju inte fy skam :)
Vi får se om det blir så eller inte men jag hoppas,för här vill jag ju inte sitta och ruttna helt själv utan pengar,nej nej usch!
Ne nu ska jag väl fortsätta att ha tråkigt jag då,trevlig kväll på er!

Dagens Citat:
De bästa läkarna är doktor diet, doktor ro och doktor munter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback