Första dagen avklarad!

Imorse redo för första dagen på jobbet.

Första dagen på jobbet avklarad och det gick kanon,detta kommer bli en stor utmaning men utmanigar gillar ju jag så det ska bli riktigt skoj.
Efter jobbet åkte jag till Frölunda Torg för att gå på Hemköp då ingen mat finns hemma. Har jag nämt förut att jag HATAR hemköp???? De är så jävla dyra och knappt tre kassar med knappt någon mat i blev 525kr!! Jag blir galen,det jag fick var lite frukost och lunch,lite av det man måste ha som hygien produkter.Fan på Willys kan man ju storhandla för en hel månad för 1000 kr de gjorde jag alltid förut,men det blir ju så tungt att bära hem oxå,nu gick jag några steg,stannde för att vila fortsatte gå sen fick jag hålla på så,dessutom har jag ju några riktigt jobbiga backar hem :(
Bestämde mig för att prova de nya Syoss schampo och balsam,plus deras hårspray tror de kommer vara bra,har iaf hört det :)

Väl hemma blev det quesadillas till lunch:

På grund av Hemköp har jag nu bestämt mig för att aldrig sätta min fot i en mataffär igen försen jag känner att jag har råd å pengar över,därför blir det nu till att svälta. För denna månad vill jag betala in två hyror så att det inte blir ett "glapp" för mig innan nästa lön pgr av nytt jobb. Så jag har ju inga pengar typ den här månaden. Och tack vare hemköp som tog alla mina pengar idag blir det tyvärr till att snåla med maten och gå hungrig.
Men inget ont som inte har något gott med sig heter det ju,så vad vet jag man kanske lyckas gå ner några kilon på köpet ;)

Nu ska jag ut och gå och på hemvägen besöka kärring grillen.Tisdag idag vilket betyder tv-kväll!!
Over and Out.

Dagens Citat:
Den som inte gör dumheter som ung, han gör dem som gammal.

Kommentarer
» supermamma

Kärringgrillen är inte gratis;)

2010-05-25 // 19:00:03
URL: http://supermamma.blogg.se/
» nicola

berätta för mig, hur gick det :)

2010-05-25 // 23:46:03
» mank

vad sa jag om att vara snygg hela tiden?

2010-05-27 // 01:49:08
URL: http://www.mank.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback