Måndag

Jaha idag är det måndag och det har varit fullrulle hela dagen.
Runt klockan ett åkte jag hem och mötte upp Jennifer,vi gick sedan ner på torget (frölunda torg) för att hitta några smycken som Jempa var ute efter,vi hittade en hel del som följde med hem. Efter detta gick vi och la oss i kärring grillen för att få lite bränna och vid halv sju tiden gick vi hem.
Väl hemma satte jag mig vid datorn för att "cama" lite med syrran och lilla Astrid. Hon växer ju som bara attan och man hinner ju inte riktigt med nu när man bor 80 mil ifrån :( Tur att iaf dagens teknik finns.
Moster saknar dej lillskruttan!!

Lite roliga kommentarer kom upp idag:

Jennifer säger: - Fan vilka skavsår jag har,äh nee nu ska jag tänka på barnen i Afrika!
Jag säger: - Men va? De kan ju inte få skavsår, De har ju inga skor!!

Jennifer säger: - Alltså har du hört att Grekland håller på att kollapsa ekonomiskt?
Jag: - Jasså? men de har väl unnat sig för mycket dom då!?
Jennifer: - Ja alltså nu gäller det att köpa en massa grekisk yoghurt,och göra grekisk sallad som fan! så man hjälper till menar jag.

HAHAHAHA! ja vad ska jag säga, vi har iaf kul när vi hör vad vi säger i efterhand ;)

En ny favorit på mina läppar och i handväskan:

Syrran (Jessica) har alltid burit med sig denna och tipsade även mig om denna lip balm från biotherm. Så idag när jag var på stan kom jag på att jag hade 100kr på åhlens att utnyttja så jag unnade mig att köpa denna. Den är UNDERBAR! syrran hade rätt den är skön på läpparna och håret fastnar inte på läpparna när det blåser som det brukar göra när man har läppglans på sig. Denna ger en mjuk och skön känsla,klibbar inte och har även solskyddsfaktor i sig och ger glans så klart. I LOVE IT!! absolut en ny favorit den kostar ca: 190kr och det är den lätt värd. :)

Dagens Citat:
Ju större fejd, desto fattigare jord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback