Okej att aga (slå) sina barn & barn i allmänhet?

VAD FAN ÄR DET MED DE "VUXNA" OCH PENSIONÄRERNA I DENNA DOKUMENTÄR???
Jag har nyss sett dokument inifrån- Hon ville ju inte lyda!
Jag är så upprörd och förbannad nu så jag tänkte ta mig friheten att yttra mig lite om denna. Vill ni se dokumentären kan ni göra det här.

I denna dokumentär får man följa många vuxna men speciellt pensionärer som tycker ATT SLÅ BARN ÄR HELT OKEJ!
Har ni hört något så sjukt???
Jag har alltid fått lära mig att våld inte löser något,utan att man ska försöka prata och diskutera sig fram i saker och ting istället. Men enligt dessa förbannade dumma egoistiska vuxna ska man bokstavligt slå in vett i barn och ungdomar. Vad tror ni seriöst att ni får ut av det? Det ska jag tala om, det ni försöker göra är att införa våld i samhället,och våld mot barn och ungdomar som inte kan försvara sig mot de vuxna.
I dokumentären får man höra några berättelser exempel:
-Ett barn som blir slagen med ett basebollträ i ryggen av en vuxen då ett barn råkat kasta en snöboll igenom ett fönster.
-Ett barn som blir slagen av sin pappa i magen och armen då hon inte vill ge honom sin mobil.
-Ett barn som blir slagen hårt av sin rektor då han glömt att ta av sig sin keps. Och när en annan elev reagerar och snällt och förtvivlat besöker rektorns kontor och ifrågasätter varför hon gjorde som hon gjorde? Tar Rektorn tag i eleven hårt i armen och säger: -Jag är rektor jag bestämmer,du kan inte säga nått,gå ut härifrån och sluta ljug!
Vad fan är det om??? det finns ju hur många vittnen som helst till händelsen.
-En ungdom blir slagen i huvet av en kärring då de åker skateboard utanför en mataffär. (detta finns på film)
-En tjej blir slagen flera gånger i ansiktet då hon står och röker på allmän plats,vilket denna gubbjävel inte tycker är okej....MEN HAN FÅR SLÅ HENNE FÖR EN SÅDAN SAK???
När det är dags för rättegång för dessa saker står det en massa pensionärer utanför rättegången och hävdar att ungarna och ungdomarna är de som gjort fel. Och att man måste få ta till våld så att barnen lär sig vett.
Man ska få slå ett barn så de uppfostras rätt,man ska få aga barn när man vill för att lära dom respekt till vuxna.
Allt detta säger dessa pensionärer direkt in i kameran.
Jag vill säga till er vuxna och pensionärer som tycker att det är rätt att aga (slå) barn detta:
ÄR NI HELT SJUKA I HUVUDET????????
Vad tror ni allvarligt blir bättre av att slå barn? Ni inför ju våld i samhället genom att säga så och tycka att det är okej. Ska vi införa att män får slå kvinnor också? ska vi tillåta att barn blir slagna gula och blå bara för att de utforskar gränser och gör sina misstag här i livet? Barn & Ungdomar ska ju lära sig av sina misstag själva och prata med varandra och lösa problem den vägen. Jag har aldrig blivit slagen för att jag gjort något fel och inte fan finns jag i nått brottsregister ändå! Om dom/ni har blivit slagna som barn och tror att det är rätt så tycker jag synd om er och att ni borde söka hjälp,för våld löser ingenting!!!!!!!
Att sedan alla rättegångar som visas i dokumentären räknas som -ringa misshandel är ju väldigt konstigt med tanke på att de kallar det ändå misshandel. Och att de flesta mål läggs ner och den tilltalade inte får ett enda staff är ju helt oacceptabelt!
MEN om man kollar på exakt samma mål/händelser fast ombytta roller då en ungdom eller barn har gjort så mot en vuxen så räknas det helt plötsligt som grov misshandel. Vad säger detta? Är det värre när en vuxen blir slagen i samma situation av en ungdom? Än att en vuxen slår en människa som är dubbelt så liten och försvarslös?
Man får ett exempel på en 16 årig pojke som klipper till en vuxen med öppen hand i ansiktet. Denna pojk hamnar på ungdomsanstalt.......!!!!! Det om något är väl fel? slår vad om att denna "vuxna" lilla människa inte sa hela sanningen till varför denna pojk gjorde som han gjorde!
DET ÄR INTE OKEJ ATT ANVÄNDA VÅLD AV NÅGON FORM,OM DET INTE ÄR SJÄLVFÖRSVAR!!!!!!
Jaja,nu har jag sagt mitt och jag säger det igen JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD,HUR KAN DET VARA OKEJ ATT SLÅ ETT BARN???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback