En dag på stan!

Idag har jag och Jennifer tillbringat en dag på stan,dock enbart fönstershopping då ingen av oss hade råd att shoppa något.

Men vi hann dock med en hel del ärenden tex att prova ut några mössor till Hakan så han är varm om huvet när han kommer till kalla sverige tänkte vi. Här har ni dom:


Vilken tycker ni?
Själv tycker jag att han skulle passa i alla,fast bild nr 3 kanske är lite för tjejig? Äh nee vi lever ju i ett fritt land så han kan ju välja den å..Kanske vi borde köpa alla så kan han ha en för varje tillfälle? A så får de nog bli! Kul hade vi medan vi testade dessa i alla fall, När jag provade mössan på bild nr 5 så hörde jag plötsligt Jennifer säga haha alltså det ser verkligen ut som en "björnfitta" hahaha alltså jag skratta så jag dog i affären,vi fick dock några onda blickar då hon precis kläckt ur den kanske mest opassande kommentaren men äh den bjöd vi helt enkelt på! ;) Sen kan man ju alltid undra hur jempa vet att en björnfitta ser ut så där!? aja de lämnar vi osagt..

Sitter nu bara hemma denna torsdagskväll å söker jobb,skit kul! Nee inte precis men de måste ju göras då jag absolut måste ha ett jobb nu nu nu! Hoppas oturen vänder nu SNÄLLA!
A nee nu måste jag sluta och fortsätta söka. Over and Out!

Dagens Citat:
I schack står bönderna närmast kungen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback