..................!


Alltså det är lördag och jag har varit ledig hela dagen,ändå har jag så tråkigt att jag nästan dör. Det kryper i hela kroppen som bara skriker gör något nu för fan Sonja!!!
Men vad ska jag göra? vad kan jag göra? Alla verkar vara hemma idag eller har andra planer!? Till att börja med så vaknade jag i bra tid imorse redan runt nio men sen somnade lilla jag om och vips så var klockan typ tre.! Ja då är man ju redan från start seg.och sen fortsatte segheten men nu kryper det i hela kroppen och jag är så uttråkad. Karin är dessutom i Budapest och Jennifer är fortfarande seg så faaaan jag har inget att göra.
Vad gör jag när ja är uttråkad jo jag städar som vanligt men nu finns de fan inget mer att städa tro ja och det är ju inte så att tristessen försvinner utav det heller...
Ne som det ser ut nu kommer det bli en kväll framför tvn och det enda programmet som jag vill se är "Så mycket bättre" och det varar i en och en halv timme SEN DÅ???? vad ska jag göra sen? Dessutom eftersom jag sov så länge kommer jag ha svårt att somna ikväll. Jaaa vilket problem hörrni! Hjälp mig,har någon sett en bra film som ni kan tipsa mig om?
Neee nu ska jag inte sitta här och babbla mer om min tristess för er för ni har säkert mycket roligare saker för er!
-Ja jag är inte bitter!! :P

Dagens Citat:
Goda ord kostar inte pengar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback