Saknaden är för stor!

Jag känner sådan otrolig saknad efter mosters små favoriter att jag blir galen!! :/

Neo:

Syrran la nyss ut en bild på lillfisen när han pratade och sa: -Mamma,mam,mamma och Pap,pappa.
Och känslig som man är satt jag och kollade på lillen medan jag hade ett leende på läpparna och tårarna av saknad rann ner för kinderna.
Alltså vad hände nu? tiden går så fort och lillen kan redan prata och springa i gåstolen!! Vadå ska han kunna gå och prata flytande innan man får träffa honom eller?! Skandal! Nä jag måste få komma och hälsa på och det är NU!

Astrid:

För att inte tala om den här sötnosen!! Ja hon springer runt hemma i Sundsvall och lekar i snön UTAN MOSTER??? Det är ju skandal!!!!!
Man kan ju säga att det är hennes första vinter för förra vintern kommer hon ju nog inte ihåg? Och ja då är inte moster Sonja med??? Nä jag får tårar i ögonen bara jag tänker på lilla Astrid,jag vill ju att hon ska komma ihåg sin moster och att hon lär känna mig riktigt som från första början...! Gud vad jag saknar henne.

Jag saknar de små miraklen att det gör ont! Jag vill ju vara en kanon moster som alltid finns vid deras sida,någon som de kan leka och ha skoj med och skämma bort dom utav bara fasen! Och när de blir större ska de vilja åka och hälsa på moster Sonja och tycka att det är kanon kul. Jag vill ha ett riktigt starkt band till de båda så att de kan känna trygghet hos mig och när de kommer upp i tonåren och är ute på äventyr eller har problem och känner att de inte riktigt vill prata med sina föräldrar just då i den situvationen,Ja då ska JAG vara den första de vill ringa eller komma till.
Jag kommer alltid finnas där för dom och jag kommer göra mitt allra bästa för att de också ska vilja det,jag älskar er så mkt att det inte finns ord. Det känns så hämskt och tungt att jag är så långt ifrån er men så fort den ekonomiska biten löser sig lite bättre för mig så kommer jag naturligtvis kunna hälsa på mer för att denna tanke ska slå in.
Det är konstigt att man kan älska några så mkt fast det inte är ens egna och fast de egentligen inte funnits till så länge att man verkligen känner de små liven men egentligen är det inte så konstigt jag mena titta på dom bara!! Moster älskar er!!

Det positiva är ju att julen snart är här och då ska vi HELA familjen få träffas
alla ska nämligen fira jul hemma i S-vall hos mami och papi :) Mysigt ska de bli!
Men det är nästan två månader till dess tyvärr. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju. :) Läääängtar!Kommentarer
» Jessica

Men jag tror jag dör vad gulligt skrivet!!!Du är världens bästa moster och jag lovar att Astrid kommer ihåg dig! Svårt att glömma bort det där leendet och långa mörka håret! Sen gillar hon ju din glada röst som bara den! Hon tycker ju det är jätteroligt att prata med moster i telefon och det kostar ju inget alls!Jag ser fram emot julen så det är helt sjukt jag med! Alla under samma tak! Helt fantastsikt!!Pussar och kramar till en underbar syster/moster från mig och Chacha (Astrid)!

2010-11-15 // 12:31:20
URL: http://jessiegumman.blogg.se/
» Jessica

Förresten, kortet på Neo är ju så jäkla sött!!!

2010-11-15 // 12:34:26
URL: http://jessiegumman.blogg.se/
» Moster Madde

Håller med ovanstående. otroligt gulligt skrivet! Neo saknar moster han med. han säger det varje dag ;) Får ta och fixa så vi ses innan jul tycker jag, hur nu det ska gå till. otroligt onödigt att vi båda går sysslolösa i varsina städer (förutom när du jobbar) vi borde gå sysslolösa tilsammans tycker jag! Och otroligt dumt att astrid bor i en stad, neo bor i en annan och du i en tredje.. otroligt onödigt tycker jag :P Miss you! Längtar till juuuuul!!!! Kram

2010-11-16 // 17:46:35
URL: http://maddeengstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback