Ullared!

Äntligen har jag då satt mina fötter på Ullared!


Idag tog jag och mamma en tur till det omtalade stora varuhuset Ullared,om det fanns grejer behöver ni ju inte ens fråga...Oj oj oj! Fanns hur mkt som helst,nog kan man fynda alltså :) Men det är ju så att man borde ha en lista på det man behöver och verkligen hålla sig till den,annars borde man ha en del cash med sig så man kan handla rätt mkt. :P
Det fanns en massa skit men också en massa bra saker måste jag säga,och billigare var det ju. Det fanns ta mig fan allt där,från leksaker till smink till inredning! aa allt man kan tänka sig.
Jag har iaf inhadlat några julklappar idag så det känns ju skönt att redan ha några klara. Jag och mamma är nu helt slut och sitter som två ihoptryckta potatisar i soffan och gottar oss,man blir ju helt slut av att vara där,hur mycket folk som helst att trängas med och långa köer till kassorna som tur va var det ingen kö in iaf. Vi hann ju dock bara med ett plan så mkt finns det alltså att se,men vi är helt nöjd med våra köp idag. :)

Imorgon åker mammsen hem tyvärr,jag har ångest redan så nu ska jag sluta blogga och ägna kvällen med mami. Trevlig kväll på er!

Dagens Citat:
Den gudarna älskar dör ung.


Kommentarer
» Jessica

Guuud jag vill också åka dit!! Vi måste ta en sväng förbi där när jag hälsar på!! :DKram!

2010-11-03 // 19:28:23
URL: http://jessiegumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback