Jennifer och Hakan´s stora dag!

Har ju som ni vet varit i Turkiet av en speciell anledning nämligen för att min vän Jennifer skulle gifta sig med sin Hakan. Jennifer var såå otroligt fin i sin klänning och hakan i sin kostym,det hela var ju ett turkiskt bröllop så det var ju en helt ny upplevelse kan jag tala om för er. Tänkte här visa er lite bilder och videoklipp och berätta mer sen :)


Ni som känner mig kommer nu se på bilderna nedan att min hela outfit inte riktigt är min egen fixning :P men va fan man får ju bjuda till lite..!


Här kommer en film på brudparets första dans som gifta :)

Här var det dags för de närmaste att dansa med brudparet,alltså även jag haha pinsamt var ordet :P

Här var det dags för härlig,helig turkisk dans.

Här var det dags för tårta.

Nu kommer dagen då det var dags för Jennifer & Hakan att skriva på papper och få sitt giftemål giltigt.

Det har varit en fantastisk resa och så roligt att jag kunde och fick vara med på min kära väns speciella dag. De var verkligen en upplavelse i sig,jag kunde väl aldrig tro att jag skulle delta i ett turkiskt bröllop och dansa all denna dans som jag gjorde. En sak är i alla fall säker,jennifer du är skyldig mig en hel del efter att jag fick stå i den där ringen med alla dessa männsikor runt om mig som klappade händerna och ropade "Lalalalalla" medan jag gjorde mina icke kunnande turkiska moves hahahaha :P

Om själva resan tänker jag berätta om i nästa inlägg för nu har jag lite bråttom att ta tag i lite andra saker. Citatet idag passar väldigt bra då det är så sant!! :)

Dagens Citat:
Öst, väst - hemma bäst.


Kommentarer
» Jessica

Du är hur snygg som helst!!

2010-10-25 // 10:24:57
URL: http://jessiegumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback