Turkiet resan!

Ja tänkte nu visa lite bilder och tala några ord om resten av mina 10 dagar i värmen. Men främst lite bilder de är ju roligare så :)

En vän till Hakans familj lånade ut ett sommar hus som vi fick bo i. Tack och lov för detta för här fanns det iaf en riktig toalett och inte bara ett hål i golvet!! Dessutom såg man en skymt av havet :)


Här solade och badade vi:Utsikten från andra sidan huset:


Ungefär en kilometer från oss fanns ett kvinnofängelse där de värsta av dessa fångar befann sig,kändes kanske inte så tryggt va men ändå ganska intressant. För Hakan berättade för mig att den våning som man ser är bara första våningen sen finns de fyra våningar till under jorden. Han berättade också att den man som ritat "skapat" detta fängelse besökte det när det var klart och när han sett alla fångar sitta i denna byggnad som han själv skissat så förstod han inte hur han kunde ha skapat detta ställe så han tog livet av sig starx efteråt. Man kan alltså säga att de sitter i ett rent helvete vilket jag tycker är helt okej med tanke på de brott de begått. Inte som i Sverige där man hört att de är på ett jävla hotell! Heja turkiet på denna front!

Mer bilder:När jag gick på stan fick jag helt plötsligt en rosa och en lila kyckling i min hand som de tydligen tyckte att jag skulle köpa med mig hem,själv slutade det med att jag sprang och tvättade händera! men söta var dom ju.

Denna väg fick vi gå för att komma till närmaste by och nja det var väl ingen höjdare med tanke på vägunderlaget men det var absolut värt de då man fick se en hel del:Dagen innan bröllpet kom Hakans familj och lade någon sorts "gägga" i Jennifers hand som sedan skulle ligga på handen i nån timme och senare bli en röd ring,Hakan fick göra samma sak fast på lillfingret. Vet inte vad detta riktigt hade för mening men någon symbol på giftemålet var det iaf :) Själv var det första jag frågade: - Is that poop??!Maten som vi blev bjudna på:

'


En dag i Ankara:


Jag har massor med bilder men inte några specillet roliga så det får räcka så här! Vi hade ju som sagt fullt upp hela veckan så det var ju inte bara helt en nöjes resa,men det var en jäkla upplevelse och skoj. :)
Sol och bad å värme fick jag också,det finns inget bättre helt underbart.!
En sak är jag nu säker på iaf,att vi som bor i Sverige ska sluta ta allt för givet för vi anar inte hur bra vi verkligen har det om man jämför vissa saker. Jag ska nu uppskatta det jag har mer, från och med nu!

Familj och vänner ni får se resten av bilderna och sådan som jag tycker inte hör hemma här när vi ses! :)

Ikväll är det tjejkväll med Jennie och Jennifer,så nu måste jag ge upp bloggningen och det är filmtajm som gäller.
Trevlig kväll mina vänner.

Dagens Citat:
Uppskatta det du har och ta inget för givet, så kommer lyckan.Kommentarer
» Jessica

Roligt att se bilder från "riktiga turkiet"! Och vad fin du är på översta bilden! Ser så somrig ut!Kram!

2010-10-25 // 10:57:01
URL: http://jessiegumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback