2010-09-29


Idag är det onsdag,vaknade att en liten Neo låg och sprattla för fullt och kollade på mig
och undra om inte moster skulle ta och vakna snart så man kunde få leka. :) jag bestämde mig för att gå upp med lill fisen så Madde skulle få sova en stund till,vi lekte en stund och sedan var det dags för frukost som bestod av gröt. Mumma tyckte han! :)
Denna dag är ägnad som packdag då det imorgon bär av till Sundsvall. Blir dock full bil med mig,Madde,My,Neo och Kim,men vad gör väl det finns de hjärterum finns det stjärterum. :) Ska ändå bli skoj med alla oss i bilen det var ju ett tag sen vi alla sågs.
Solen skiner ute och jag funderar på om det inte är dags att ändå ta en promenad och njuta av det fina vädret! tror det blir så faktiskt. Men nu ska vi fortsätta tvätta en massa och sedan ska allt ner i väskor,jag förstår alla mammor där ute nu att det inte bara är att "åka iväg" när man ska någonstans.

På söndag bär det sedan av från Sundsvall till Uppsala då kim måste gå i skolan på måndag och efter det bär det av vidare till Stockholm. På tisdag kväll ska nämligen jag,Madde och Kim gå på matchen mellan Djurgården - Timrå IK. Ska bli så otroligt kul att få se matchen live,tyvärr så kommer jag ju inte kunna få gå på så många matcher nu då man bor i Göteborg. Meen nu ska vi inte tänka så för på Tisdag då smäller det!!
Sedan på onsdag morgon bär det av hem till goa Göteborg igen.

Nee nu ska jag hjälpa Madde. Trevlig onsdag på er och missa inte "välkommen åter" på tv ikväll.  :)

Dagens Citat:
Arbete är bra, så länge man inte glömmer bort att leva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback