En hel dag på stan.

Igår åkte jag och Jempa in till stan ganska tidigt för att uträtta en del ärenden.
Vi skulle bla. till skatteverket för att fixa några papper inför turkiet sen skulle vi vidare till notarius publicus för att skaffa några stemplar på några papper också såklart inför giftemålet. När detta var klart tillbringade vi lite tid på stan och tog även en fika.När vi ätit upp och surrat en hel del ringde äntligen tjejen som hade tagit hand om Jennifers väska och vi gick till nordstan för att möta upp henne. Jennifer fick tillbaka alla hennes saker och jag fick tillbaka mina skor som oxå låg i väskan.Tänka sig vilken tur vissa kan ha ibland :)
Vi kände att vi inte riktigt var less på stan än så vi strosade ytterligare någon timme innan vi sedan begav oss hemåt.
Väl hemma blev det städning och senare soffan mellan 19.30-22.00 det var ju en massa härliga program igår,det är det bästa med hösten att alla serier och tv börjar igen. Sen runt tio blev det god natt för min del.

Idag blir det en rätt lugn dag sen runt sju ska jag iväg på middag eller ja rättare sagt ska vi laga middagen och försöka lägga ner lite tid i köket för omväxling skull haha :P Får väl se hur det går med den saken tror vi kommer lyckas galant. :)

En överraskning hände även igår! Jag ska få åka till Örebro imorgon och ÄNTLIGEN få träffa en av mosters lilla älsklingar nämligen Neo. Dessutom får jag ju såklart spendera lite tid med syrran vilket ska bli otroligt kul. Det kommer även bli en sista utgång med paret innan de sedan flyttar till Stockholm för att öppna nya möjligheter för familjen. Ett plus är ju också att My bor ju nu i Örebro också så även hon ska med på lördag,vilket ska bli otroligt kul då jag inte träffat henne på ett bra tag. Så man kan ju säga att jag verkligen lyckas slå tre flugor i en smäll. :)
Jag kommer åka kl 10.00 imorgon bitti och då jag lyckades hitta en väldigt billig biljett blir det till att sitta på en buss i fyra timmar,men vad gör väl det när jag äntligen ska få träffa dessa underbara personer.

Ikväll smäller det igen Timrå IK möter Luleå HF på hemmaplan,blir spännande. Tyvärr så kommer jag ännu en gång inte kunna se matchen....fan blir TOKIG! men på lördag kommer jag iaf kunna se den LÄNGTAR!

Nee nu ska jag hoppa in i duschen. Trevlig torsdag på er!

Dagens Citat:
Vad nytta gör en ko, som skänker mycket mjölk, om hon välter hinken?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback