En helt vanlig lördagskväll?!

Ja alltså igår kväll hade jag inte mycket för mig så runt åtta tiden tog jag mig en promenad som slutade vid Ica där jag stannade till och köpte en riktigt stor godispåse,när jag sedan kom hem bestämde jag mig för att se en film. Hade blivit tipsad tidigare under dagen av min syster Jessica om filmen The last song,hon hade inte själv hunnit se den men det hade hon också planer för att göra igår.

Filmen var riktigt bra tyckte jag och för att inte nämna så fällde jag en hel del tårar under filmens gång! Och nu menar jag inte några stycken utan a lot!
Alltså jag vet inte men att en 21årig tjej sitter hemma och kollar på en film så tårarna sprutar en lördagkväll kanske inte riktigt stämmer in? Men har nu kikat in på Jessicas blogg och jag verkade inte vara ensam om att böla till filmen iaf hahaha.
När filmen var slut blev jag rastlös igen men mina två så kallade sambos var inte beredd på att göra något åt saken så jag kollade igenom Karins dator och ja jag vet inte om jag ska nämna det här men jag hittade filmen Pocahontas 2! Kan inte säga att jag är bättre för där låg jag i soffan och kollade just på pocahontas 2....haha.
En helt vanlig lördagskväll igår alltså?? njaae hope not.

Idag har det inte heller varit någon direkt fart här hemma,jag och jempa klev upp i rätt bra tid men tog båda med oss våra täcken och la oss i soffan istället,jaa vi låg ju inte och sov iaf!
Men nu är det dags att hoppa in i duschen och göra sig anständig, JALLA JALLA!!
Hoppas att ni njuter av helgens sista dag. Over and Out.

Dagens Citat:
Endast det som jag dricker är mitt.
Kommentarer
» Anonym

Hahaha ja men den var ju sjukt gripande!! Satt och hulkade som en tok jag med! Tur man var ensam hemma! :DNu får vi fan ta och jobba på en hemresa för fröken! Vi ska ju kolla på gråtafilmer och ut och partaja! SÅ det så!Kram!

2010-09-12 // 21:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback