Fredag & framme i Örebro.

Idag kl 10.00 satte jag mig på bussen till Örebro,och kom fram ungefär runt två tiden,bussresan gick ovanligt bra och jag tror jag har svaret på varför? nämligen Iphone 4 :) Mycket bra investering av mig måste jag säga.
Väl framme kom Madde och hämtade mig på stationen och vi åkte till stan för att uträtta lite ärenden,och efter det hem till underbara,söta,fina lilla Neo. Moster och lill fisen sitter nu och kollar på barnprogram och som han är inne i tvn han är knäppt tyst och konsentrerad sötnosen förutom att han ger ifrån sig lite glädjetjut lite då och då :)


Mosters Älskling!

Under bussresan satt jag alltså och kollade på svtplay och tv4play hela resan,plus att jag hade köpt två av mina favorit svaller tidningar så tiden gick rätt fort måste jag säga. Dessutom hade jag varit så smart att jag hunnit springa in och köpa min favorit muffins till resan,och nog fick jag en hel del blickar mot mig och några suktande när jag tog fram denna:

Hahaha :P dock såg den inte så aptitlig ut här men ni ska bara veta vad denna underbara blåbärsmuffin smälter i munnen.

Nog om det,nu är det snart dags för Idol,och jag hoppas,hoppas att Olle går vidare!!

Nee dags att mysa lite mer med lillen innan det är läggdags för honom,imorgon ska jag äntligen få träffa My! Och senare på kvällen ska vi tre tjejor alltså Jag,Madde och My förfesta sen vidare på annan fest och slutligen utgång ska bli så otroligt kul,ser verkligen fram emot morgondagen. :)

Dagens Citat:
Den ene läkaren ger den andre arbete.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback