Lördag & "lycka till" middag.

Igår när jennifer kom hem från jobbet gjorde vi tre oss i ordning för att åka på middag/fest hos Linda och hälsa henne lycka till och ge henne en hejdå kram då hon ska åka till Australien och stanna där i tre månader.
Här kommer lite bilder från kvällen.


Det finns även en förklaring till att vi ser ut att ha så roligt på bussen så här lyder den:
Vi tre hoppade på bussen vi skulle av på en hållplats,vilket vi alla tre visste namnet på,men som vanligt satt vi och pratade om allt möjligt och precis då bussen stängde dörren på en av hållplatserna skrek karin,DÄR SKULLE  VI JU AV!
vi "plingade å plingade" i full förtvivlan men bussen bestämde sig för att åka vilket han iofs gjorde helt rätt i då det var vi som inte var med. Vi såg en skylt ganska snabbt där det stod "centrum/stan" jag och karin kollade snabbt på varandra och sa NEEEEJ faaan! Jennifer kollade på oss och sa va? vadå äh vi hoppar av vid nästa och går! jag och karin säger samtidigt: -Det finns ingen nästa! nu åker den ända in till stan/göteborg. Jaaa så vi fick sitta på bussen ca 30 min in till stan och där byta till en buss tillbaka i ca 30min. HAHAHAHA.
Vi ringde Linda och berättade att vi blev lite sena,och efter många om och men hittade vi hennes hus. Väl hemma hos Linda säger henner mor: - Men alltså varför gick ni inte? Ni vet att det bara tar 20 min från eran lägenhetsdörr och hit va?
Hahahahaha...uppenbarligen visste vi ju INTE det då vi suttit på en buss i 1 timme för att komma hit!
Jaaa så kan det gå då tre flickor inte riktigt tänker efter. Karin som dock påstått hela dagen att det nog inte tar så lång tid att gå till Linda gick med nöjda steg och ett leende på läpparna hem sen i vetskap att hon hade rätt hela tiden. :P
Och visst hade hon det för promenaden hem igårkväll tog just bara 20 min.

Lycka till nu Linda och jag hoppas att du får en riktigt rolig resa med en massa nya erfarenheter och skvaller när du kommer hem igen :)

Nu ska jag och Jennifer baka negerbollar här hemma (och nej det finns inget annat ord för just negerbollar) sen blir det en lugn söndagskväll med film och svulla i våra nybakta små ting. vad jag vet än så länge iaf. Trevlig kväll!

Dagens Citat:
Den, som äter bra, arbetar bra.

Kommentarer
» supermamma

Älskar dig min underbara unge!

2010-09-05 // 21:23:00
URL: http://supermamma.blogg.se/
» Karin

Mhmm, riktigt nöjd var jag!

2010-09-06 // 22:16:04
URL: http://bkarin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback