Måndag = ärendedag.

Dagen började med att Jennifer stod och ropade "godmorgon"!!! klockan nio imorse,vilket var bra för vi skulle in till stan och uträtta en massa ärenden.

Bland annat skulle Jennifer fixa en massa papper inför sitt bröllop och jag skulle fixa lite smått och gott som exempel ett nytt pass då man tydligen måste ha ett pass som utgångsdatum är mer än 6 månader på när man ska till Turkiet,kan ju då ställa mig frågan varför det då finns ett utgångsdatum på passet??
aja,och som vanligt lyckas man göra en min som aldrig förr på bilden haha tycker det är lite smått jobbigt att man inte få le på bilden man ser ju så sjukt sur ut aja nu är det fixat iaf.
Sen har man ju också tagit sig i kragen och röstat,man är väl så illa tvungen att försöka vara lite intresserad av det där även fast jag personligen inte fattar mycket av allt prat men som sagt nu är även det klirrat.
Senare blev det en matbit på subway och en massa spring på stan,är nu äntligen hemma igen lyckades också se på tv.nu att ett av mina favorit program sätter igång ikväll nämligen "halv åtta hos mig" trevligt! :)
Nu ska jag ta och ringa syster yster och skvallra lite :P Trevlig måndag på er.

Måste även tillägga att mina och Jennifers negerbollar igår blev riktigt goda:

man ska väl ta å knalla till kylen och ta en eller två :)

Dagens Citat:
Drick som gäst och ät som hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback