Tisdag.

Idag Tisdag är det mindre än 3,5 veckor kvar tills jag sitter på planet påväg till Turkiet!!

Ska blir så skönt att få komma bort en stund som omväxling,speciellt nu när det varit en del tuffa veckor.

Har idag varit aktiv med arbetssökandet,har både sprungit runt på stan och suttit hemma vid datorn och sökt.
Dessutom har jag fyllt i x antal papper som ska skickas in till en massa olika för att jag ska lyckas få någon slags ersättning nu men det är ju lättare sagt en gjort.och varje dag dimper det ner fler papper som är rena grekiskan att förstå. Får väl se om jag lyckas......
Middag blev det idag också,och vilket lyx nämligen kycklinggryta! sååå gott. Har nyss sett Idol och tittar nu på Miss Secret Agent 2,och mer lär det inte hända ikväll heller :)

För att nämna min otur återigen så igår kväll stod jag och pratade i telefonen med min syster när jag lagade mat. Hade då hällt upp en liten skål med vatten som jag tinade lax i,jag hade headset på mig och när jag lite för hastigt vände mig om för att hämta några pärer så PLOPP! jaa telefon jäveln damp ner i vattnet!!!!!!
Fasen vad klantig man är ibland alltså,tankarna börjar ju då snurra "tänk om jag hade ställt skålen liiiite mer åt höger eller om jag inte hade pratat i telen eller om jag inte överhuvudtaget hade lagat mat,för de hör ju inte till vanligheterna direkt...ja då hade detta inte hänt!!!
Telefonen ballade ju så klart ur på en gång och en massa saker fungerade ej. Jag fällde en hel del tårar och var så förbannad på mig själv,hade sådan panik då den faktiskt är ny och jävligt dyr,sen är jag ju beroende av min tele också. Men imorse så fungerade den igen och har hittills inte upptäckt något fel men ingen idé att hurra än känner jag så vi får väl se om jag är lika glad imorrn?!

Nee nu är pausen slut och jag ska fortsätta se filmen. Trevlig kväll önskar jag er!

Dagens Citat:
När huvudet är borta, blir det slut på drömmarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback