Idol Finalen

Min kära syster Jessica fyllde 30 år! och det skulle såklart firas riktigt.
Mamma hämtade henne på jobbet i S-vall, utan att veta vart hon skulle skjussade mamma upp henne till midlanda där hon fick en biljett i handen och det var bara att kliva på planet. (nog för att syrran är flygrädd men det gick ju bra för runt tre tiden hade hon landat på arlanda), där plockade madde upp henne och det bar hem till my place. Efter ett tag plingade även Maria på dörren för att såklart också vara med och fira syster yster!

Här hemma blev det middag & vin! Efter vägen hade hon fått små ledtrådar, men hon kunde fortfarande inte komma på vad vi skulle göra, och vi gjorde såklart allt för att förvirra henne :P
Efter middan fick hon alla ledtrådar och papper och penna i handen, och hon började genast försöka lista ut vad kvällen hade att erbjuda. Smilet när hon förstod vad vi skulle göra var så roligt att se! är det sant? är det sant? fick vi höra några gånger :) Vi skulle alltså på Idol finalen och efter detta utgång. :)
En annan överraskning dök dock upp för oss alla, vi visste att vi bokat bra biljetter MEN när de visade oss vart vi skulle sitta fattade ingen av oss någonting?! Vi satt precis vid scenen, så nära att vi kunde ta på artisterna haha! Det var riktigt roligt man såg allting och trycket blev så mkt bättre :) Denna överraskning var det vår kära mamma som fixat, hon hade lyckats boka om våra biljetter till dessa fantastiska platser.
Tusen tack mamma, det gjorde du bra! :)

Efter idol var det dags för lite mer vin så vi tog en taxi från globen in till söder där vi festade loss till sent på småtimmarna :)
Syrran (Jessica) ver helnöjd, vilket var riktigt kul såklart då det var planen :)
Resten av helgen blev det god mat, soffläge och film. Tack allihopa för en kanon kväll/helg!