Borta bra men hemma bäst.

Nu är jag hemma i Göteborg igen,känns skönt men lite jobbigt också då denna vecka har ett fullspäckat schema.
Har haft det bra i Stockholm med mycket Neo mys och en lite mindre lyckad utekväll haha,men men det kan inte alltid gå som man tänkt sig. Har haft tid med syrran också vilket verkligen behövs ibland,så det har varit kanon att få tillbringa några dagar där. De har ju flyttat till en jätte fin ny lägenhet lite utanför sthlm,där kommer de trivas kanon tror jag :)

Neo var ute med moster och mamma för att prova pulkan för första gången,och det tyckte han var super kul och skrattade högt hela tiden,helst skulle moster springa fort fort fort då var det som roligast och svettigast för mig hahaha :)Han är såååå söt mosters lilla älskling!!

Fick några jätte fina kort av syrran på både Neo och Astrid,hade två ramar hemma så nu sitter det äntligen två fina kort i dem :)

Idag är det dessutom alla hjärtans dag och innan jag hoppade på tåget hem fick jag en alla hjärtans choklad ask av syrran,denna är min absoluta favorit och det visste ju såklart hon! :) Plus att jag och jempa sitter och mummsar på några hjärtan här hemma nu. Härligt!

Har dessutom fått fina sms idag, tur att man har en sån fin familj! :)

Att åka hem var ju också ett projekt i sig kan man ju säga, först bestämde vi att jag skulle ta tåget från Bålsta då madde kunde skjussa mig dit så jag slapp konka på väskan in till Sthlm. Väl där i Bålsta kollar vi oss runt omkring för att hitta vart man hämtar ut biljetten som jag bokat,jag stannar med väskorna medan Madde springer till en liten kur/kiosk och kollar om man kan hämta ut biljetterna där? hon kommer tillbaka ganska fort och säger att man tydligen måste hämta dom i centrum på ica....? What?? okej tåget går om en kvart! in i bilen ner till centrum in på ica,det är lång kö. Hon springer till nästa atg ombud. 10 minuter innan tåget går!
-Hej! ska hämta ut en tågbiljett!
-Ja visst! Vilket bokningsnummer?
-Säger bokningsnummret!
-20kr tack!
-Vaaa? den är ju redan betald...
Hon springer tillbaka till mig,plånbok,min plånbok det kostar 20kr!
Jag fattar ingenting men får fram plånboken, hon springer in igen.
Fem minuter till tåget går!
Hon kommer springandes till bilen med biljetten i handen,vi kör upp till stationen igen (om man nu kan kalla det station) Vi springer med väskan ner för trapper, upp för trapper! Framme en minut till godo! Yeees!
Går fram till tavlan och kollar om jag står på rätt spår?! Vad ser jag jo tavlan blinkar NY TID!
snacka om att man blir less,så då fick vi står ute och frysa en halvtimma till,för en vänthall fanns ju inte!?
aja! Hem kom jag ju iaf tillslut! :)

Nu ska jag kika lite tv innan sängen! Kram på alla hjärtans dag på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback