Magsjuka!

Usch,Fy och Blääää!
Ta mig fan att jag åkte dit denna gång alltså, nu ligger jag här i magsjuka!!!
I fredags åkte vi till sjukhuset med lilla Neo då han åkt på magsjuka och blev uttårkad,som tur var va det inte så allvarligt så han behövde stanna där utan vi fick åka hem. Lillen började repa sig ganska fort och precis då jag trodde att jag klarat mig så vipps var den här! Igår morse vaknade jag kl 05 och sprang på toa..välkommen jävla kräksjuka!
Då jag har lyckats hålla mig ifrån denna sjuka sen jag var liten har jag endast ett minne av att det är en av de hämskaste och vidrigaste av de vanligare sjukdomarna,men att det var så här hämskt...Fy fan.
Hela kroppen värker,jag har feber,fryser & svettas,spyr och har sjukt ont i magen!
Åt inget på hela dagen igår,vågade knappt dricka vatten. Mot kvällen provade jag äta lite kräm men inget jag fick behålla :( idag vaknade jag lite piggare har inte spytt nå mer sen igår och jag har till och med fått behålla krämen jag åt till middag idag,ja vad jag vet än iaf. Men febern och värken i kroppen är kvar,hoppas att det bara är den vanliga magsjukan på 48 timmar. Jobbigt också att vara så dålig när man inte är hemma :/ men åt andra sidan har jag ju syrran som tar hand om mig. :)
Imorgon vill jag vakna pigg och fräsch!!

Vet inte än hur länge jag blir kvar här i sthlm,beror på hur fort jag blir frisk för när jag väl har blivit det vill jag ju få nån dag att umgås med syrran oxå! :)
Snacka om att man uppskattar när man är frisk nu alltså.

Hoppas ni andra är friska och glada och slipper denna skit. Neo är iaf på riktigt god väg att bli helt frisk,tur det stackars liten som har stått ut med detta måste vara väldigt jobbigt i den lilla kroppen.

(Jessica): - Knäpper lite kort på lägenheten så fort jag blivit bättre och vi fått undan lite här,just nu ligger det saker ta mig fan överallt så man ser inte lägenheten haha,men kan tala om att den är jätte fin iaf :) Hoppas allt är bra med er där hemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback