På bättringsvägen :)

Hejhopp!

Nu är man äntligen på bättringsvägen,idag känns det mycket bättre. Har dock lite feber och fortfarande ont i magen men illamåendet försvinner mer och mer :)
Idag har jag kunnat leka lite med Neo,plus att jag och madde har kunnat stöka på lite här hemma så de får ordning nångång. Neo uppskattar dock all röra kan man ju säga,står en massa kartonger överallt som är roliga att klättra på och alla möbler som står huller om buller är ju inte heller helt fel. Han är så duktig nu sötnosen,kryper runt en massa och skrattar högt. Han har ju en polisbil som man kan åka på,han klarar dock inte att sitta på och skjuta på själv än men då är det ju tur att moster är här för jäklar vad han skrattar när jag skjuter på! haha.

Jennifer är nu hemma från Turkland så hon ringde för en stund sen,hon säger då att hon har köpt en mascara till mig! Hon köpte nämligen en sån när hon var där sist och den är kanon bra så nu hade hon laddat upp några till sig själv och tänkte då på mig och köpte en till mig med! Tusen tack gumman!
Hon var dessutom på stan idag här hemma och fick syn på mitt Dior ansiktsvatten som jag använder på extrapris,så hon skulle lägga ut och köpa en till mig för det var verkligen bra pris! Vilken tur, jag som har snålat och snålat på de sista i flaskan men nu vet jag att det finns en ny där hemma för mig. :) Underbart när det är extrapris sådär för den är ju jäkligt dyr i vanliga fall. Kan rekomendera detta ansiktsvatten för er som har rätt normal hy men vill hålla riktigt rent,det är kanon bra. :)

Nee nu ska jag äta nått det kurrar i magen för första gången på hela veckan,en underbar känsla tycker jag just nu! hö hö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback