Stockholm.

Igår kväll klockan nio var jag framme här i Sthlm.

Äntligen lite syster och Neo tajm :)

Idag har vi packat,burit,burit och lyft och varit jäkligt effektiva måste jag säga! Madde och Kieran har ju fått ny lägenhet så det är flytt på g. Men nu är den största delen klar men det blir mer att göra under veckan,för att inte tala om städa,usch jag hatar att flyttstäda endå har jag bara gjort det för min egen del en gång,men stor familj får man ofta agera med en hjälpande hand. :) Det positiva är ju att man vet vilka man ska ringa när man står där själv och behöver samma hjälp!. :P

Lilla Neo vaknade precis och tyvärr verkar det som att det är magsjuka på gång då hela sängen var nerspydd,stackars liten!! Hoppas bara moster och mamma slipper åka på det också,faaan jag har ju fobi för magsjuka nästan alltså! Huuua..!

Måste bara tillägga det alltså på vägen hit fick jag åka ett tåg som,aa jag tror fasen att det gick på kol allså!! Jag skratta som bara den alltså innan jag klev på. Visste inte att sånna tåg gick längre men tydligen fick man äta upp det. Det fanns restaurang vagn med lampor i fönstren och de mörkröda borden och röda sofforna fanns där haha,dessutom fick jag öppna dörren själv när jag skulle på tåget vilket var lite lätt problematiskt med väska och allt, inge automatik där inte hahaha. Tåget var iofs målat i gammaldags blått så det var väl ett plus iaf. Tänkte lägga upp lite bilder på tåget men har inte tillgång till det nu så det får bli vid nästa bloggning.

Nee nu ska jag söka några jobb här sen blir det sängen,och hoppas på att vi alla vaknar friska som nötkärnor imorgon. :)

Dagens Citat:
Fattigdomen kommer från Gud, men inte smutsen.Kommentarer
» Jessica

Ja det är väl så det är. Hjälper man andra får man hjälp tillbaks.. Finns både nack och fördelar med stora familjer.. :) Mest fördelar dock!Hoppas verkligen inte ni åker dit på magsjuka och stackars världens sötaste Neo som måset vara dålig! Hoppas det går över fort!Skulle man kunna få se lite bilder på lägenheten tack..??Puss och kram!

2011-02-03 // 17:29:22
URL: http://jessiegumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback