Barnvakt till mosters två små!

På tisdagen fick jag vara barnvakt till mosters två små älsklingar.
Båda mina systrar var upptagna och behövde lite hjälp och ingen blir gladare än mig då de ber mig. :)
Neo sover ju ganska ofta då han är så liten vilket är ganska bra tror jag då han är en väldigt energi fylld liten kille,så roligt för jag fick vara med då han för första gången kröp! vilket jag inte trodde då jag bor så långt borta men det fick jag. :)
Dessutom ställer han sig själv upp nu men sen släpper han bara taget och "donk" smäller i golvet,så det gäller att man är med hela tiden nu,dröjer inte länge nu innan han går.

Astrid träffar jag ju tyvärr mer sällan och det värker i mosterhjärtat,men denna tisdag hemma i Sundsvall fick jag nästan en hel dag med lilla prinsessan. :)
Jag & mamma tog med oss både Neo och Astrid ut på en långpromenad,Neo sov nästan hela tiden men Astrid var det fullfart på. Så jag satte henne på sparken och fort gick det nerför alla backar och Astrid skrattade hela vägen.
Vi tog också en sväng till stallet så hon fick se lite hästar,hon är så söt för hon pratar så mycket nu och när hon såg en häst så "gnäggade" hon som hästar gör och pekade. Sötnosen!
Här är lite bilder från dagen:


När vi kom hem sen så blev det lunch och sedan ytterligare med lek och då hade prinsen vaknat också och var med :) Det var en riktigt rolig dag tycker jag,fler sånna skulle jag vilja ha!.
Fick tyvärr inte någon bild på Neo då jag själv inte hade min kamera med men när jag kommer hem till Gbg sen har jag massor med bilder att dela med mig av.

Dagens Citat:
Ett ungt träd böjer sig, ett gammalt knäcks.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback