En dag i tankar...

Tjollahopp!

Idag har mina tankar snurrat,snurrat och åter snurrat!.
Sitter i rätt stad men kan ändå inte leva känns de som, faaaaaaaaaaaaaaaaaan vad less jag är på denna situvation alltså! Har fällt några tårar idag,låter kanske töntigt men det är väldigt påfrestande då allt känns så himla jobbigt och hopplöst när det aldrig släpper. Hjälper nog till att jag inte får sova nått på nätterna nu förtiden heller då mardrömmarna har börjat komma tillbaka starkt sååå jobbigt!!...allt hänger nog ihop antar jag.
Kom och tänka på ordspråket:

            "Den bästa hämnden är att leva ett bra liv och göra det bästa av det!"

Om man försöker göra det då,men ändå allt faller i bitar...vad gör man då??

Mot eftermiddan bestämde jag mig för att göra nått så mina tankar försvann ett tag, så jag åkte in till stan och fönstershoppa lite. Då känndes det liiite bättre,men då inget fick följa med mig hem förutom lite mat i en kasse så vart jag lite deppig igen...Nu har jag krypit ner i soffan och bestämt mig för att ligga här tills det är dags för sängen, imorgon blir en bättre dag! imorgon MÅSTE bli en bättre dag!!
Ska bli skönt att åka till Stockholm nästa vecka och få umgås med syrran några dar. :)

Jag som är nagelberoende har två nya favorit nagellack som varvar mina naglar,kan tipsa er om dessa! Just nu är det de rosa som klär mina :)

*Det röda nagellacket är från IsaDora och heter Chelsea Red 643. Det blir den perfekta röda färgen som jag länge letat efter riktigt blodrött,lixom varken ljust eller mörkt utan bara starkt rött lixom. :)

*Det rosa negellacket är från Maybelline och heter Baby Pink 140. Denna färg blir just baby pink, värmer i vintermörkret och kommer även passa utmärkt i sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback