Filmtips!

Har precis sett filmen "För Kärleken",och kan rekommendera denna film. Den får en att tänka till lite vilket gör vardagen lite lättare! Skriver nedan lite av handligen och delar med mig av en trailer.

Handling:
För kärleken är en berättelse som väver samman fyra skilda livsöden - Moses, Karins, Francis och Bosses. Under en helt vanlig dag ställs de inför till synes triviala val utan att inse att beslut som förefaller banala i stunden, helt plötsligt kommer att visa sig vara livsavgörande och våldsamt förödande när deras vägar korsas.

Trailer:

Absolut sevärd!

Fick en liten tanke när jag nu lägger ut detta inlägg,eftersom jag ser mycket film och då menar jag jäkligt mycket film! fråga vem som helst i min omgivning haha. I alla fall tänkte jag att de gånger jag ser en film som är bra och sevärd så kan jag lägga ut ett sånt här inlägg som ni kan ta del av. Det blir väl bra? så får ni några filmtips när ni bestämmer er för att mysa inne med en filt i soffan och slänga på en bra film i vinterns mörker :) Japp så får det bli!

Jag och Jennifer fick ett infall förut och bestämde oss för att slänga på en riktig "tjejklassiker" som Hur man förlorar en kille på tio dagar (How to lose a gay in ten days) om ni inte har sett denna så är det ett måste tjejor! Rolig,charmig,romantisk och för att inte tala om mannen i huvudrollen Matthew McConaughey, Mumms!!!

Dagens Citat:
En döv man och en blind hustru är alltid ett lyckligt par.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback