Lördag


Jag älskar att titta på film speciellt så här på vintern, man fördriver den tråkiga tiden,man kan krypa ner i soffan med täcke och bara mysa samtidigt som man sitter och trycker i sig en massa onyttigt gotta. Dessutom en massa härliga ljus som är tända i lägenheten. Perfekt!
Det gäller ju så klart att hitta de bra filmerna bara annars somnar man lite lätt.
Ikväll blir just en sån kväll då täcket har åkt fram och en massa ljus är tända,dock har jag inte så mycket gotta hemma så det får bli ett glas saft istället :) man tager det man haver!. Som tur är behöver jag inte sitta själv då Jennifer också är hemma ikväll så vi tänkte köra ett litet filmmaraton med riktiga tjejfilmer. :) Vi börjar så klart med Sex and the City!.

Idag har jag haft rätt tråkigt då både Karin och Micke ligger i magsjuka så skickade hem Karin till Micke såklart då jag absolut inte vill bli sjuk,magsjuka skrämmer mig ända in i benmärgen..! men detta ledde ju så klart till  att det blev ännu tråkigare här hemma då jennifer var på jobbet.

Men en glad nyhet för mig blev att min parfym ÄNTLIGEN hamnat på posten och jag kunde hämta ut den.
Det tog mig ett år tills jag nu äntligen tog mig i kragen och använde julklappspengarna till att skaffa den men nu är den i min ägo och jag är så nöjd!. Dolce & Gabbana The One välkommen till mitt hem! :)

Nä nu är det dags för film,jag önskar er alla en riktigt trevlig lördagskväll!

Dagens Citat:
Lasten vet att hon är ful; därför förklär hon sig.

Kommentarer
» Karin

Men jag var väl i alla fall någorlunda bra, juh! Ajja, jag gjorde nog lite nytta här borta i alla fall. Karln mår bättre också, så idag kanske det blir lite glass - muhahaha! Fördelen med att va sjuk!

2011-01-09 // 12:45:49
URL: http://bkarin.blogspot.com
» Jessica

Den där parfymen luktar otroligt gott! :) Jag är supernöjd med min senaste också!klarade du dig från magsjukan??Kram!!

2011-01-11 // 12:21:19
URL: http://jessiegumman.blogg.se/
» Sonja

Jaa den luktar sååå gott!! är supernöjd! :)

Ja som tur är verkar det som både jag och jennifer klarade oss. :) underbart då jag har sån skräck för just magsjuka,bläää! haha.

Vilken parfym har du nyss investerat i? :)

2011-01-12 // 21:32:07
URL: http://www.sonjaforslin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback