Myskväll!

En hemmakväll själv denna Lördag det ekar här hemma....!

Denna kväll har det blivit mys i soffan med täcke och kudde!
Det ekar i lägenheten, då båda brudarna är utflugna ur lyan och här sitter jag ensammen en lördagskväll som denna. Inte allt för hämskt iofs då det är ganska skönt att bara vara själv med sina tankar. Men denna kväll hade jag faktiskt kunnat önska mig lite sällskap då jag fortfarande är uppe och just nu sitter och lyssnar på min playlist "lugna favoriter" och sjunger med,jag mena nån måtta får det ju ändå vara. ;P

Ska bli härligt att åka till Stockholm på onsdag och spendera tid med syrran, känner att jag har saknat henne extra mycket denna månad, så ska bli skönt att förhoppnigsvis få lite kvalle tid med henne. :) I need it!

Imorgon blir det upp tidigt för träning och efter det blir det nog en sväng på ikea för att bara kika lite,jag är ju sån att jag kan gå runt där i timmar och bara fantisera,det gör mig lugn och glad på nått konstigt sätt haha.
Karin har du lust att följa med? :)

Nä nu ska jag nog stänga av den här jädrans musiken och knalla mot sängen,tänkte läsa lite innan ögonlocken blir allt för tunga. Så skönt och avslappnande att läsa tills man bara känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre å sen vipps sover man med boken på magen. :)
Hoppas ni haft en trevlig lördag!

Tips! Har idag sett filmen Unstoppable. Den var helt okej,så den är värd att se!.

Dagens Citat:
På hoppets ängar betar mången narr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback