Solsidan säsong 2!

Äntligen, Gänget är tillbaka!

Solsidan börjar den 16:e januari! Älskar detta program,så jäkla roligt!
Kommer ni sitta lika bänkad som mig? :)

Annars idag har jag bara haft en "hemma dag" och suttit framför datorn hela dagen och sökt jobb,känner faktiskt på mig att det kommer vända snart för mig,om inte annat så kommer det bli någon annan sorts förändrig för min del sen om det är en liten eller stor förändring vet jag inte,men något iaf! I CAN FEEL IT! mohaha.
Jag hoppas på en förändrig i alla fall,något som får mig att se lite ljus i allt mörker. Jag mena jag har ju redan börjat välkomna våren då jag börjat ta fram lite vårigare kläder i garderoben,vet exakt vilken kappa jag kommer att använda i vår,börjat använda vårskorna mer än vinterstövlarna,julen är helt urstädad här hemma och våriga gardiner hänger i våra fönster och träningen inför sommarn är på G. Jag tänker inte ge upp vårkänslan trots att det snöade hela natten i natt och hela morgonen,Nej vår ska jag ha nu!!! För våren är väl bara för härlig!? :)

Imorgon ska vi alla upp innan kl 08.00 då Karin bestämt sig för att alla sängkläder ska tvättas imorgon bitti, jag och Jempa tycker väl gott att detta kunde ske runt tio tiden istället men ICKE! haha, fast jag klagar egentligen inte då jag gott kan kliva upp tidigt så man får något gjort imorgon också. :) Vi tänkte till och med kanske att vi alla kunde ta en morgonpromenad imorrn medan tvättmaskinen gör sitt. Skulle ju inte vara fel tycker nog min kropp haha.
Nee nu ska jag fortsätta se klart filmen här innan det är läggdags,hoppas ni har vårkänslor som mig och att ni kanske får sova liiiite längre än mig imorrn.

Dagens Citat:
Liten tuva välter ofta stort lass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback