Svimmattack och långpromenad.

Hej allihopa!


Tänkte börja med att säga att fan vad läskigt det är att svimma!! Alltså igår kväll bestämde jag mig för att ta ett bad och slappna av,men jag är ingen person som tycker om att bada jag duschar bara oftast, om det inte finns en jacuzzi i närheten såklart eller att det är havet vi snackar om ;) nä men alltså jag tycker oftast att badkaret är för litet och man ligger å spänner magen å man bli skrynklig som en 90 åring hahaha. Jaja iaf så hade jag precis lagt mig i karet men efter fem minuter var jag redan less så jag sträckte mig efter duschtvålen och det nästa jag minns var att jag vaknade till då huvet var under vatten!! Jag hade alltså svimmat, kunde inte ställa mig upp då hela kroppen skaka så jag fick bokstavligen krypa ur karet å lägga mig på golvet för att kippa efter luft! OTÄCKT var ordet, tänk om jag inte hade vaknat till lixom då hade jag drunknat i ett badkar hemma! snacka om både otur och pinsamt.! haha.

Jaja nästa gång jag bestämmer mig för att bada  får jag säga till Jennifer att sätta sig på en stol i badrummet och fråga varannan sekund om jag har svimmat hahaha.

Idag skulle jag gå och träna men då jag var seg nog att boka fanns inga platser kvar till passet jag skulle gå på så jag bestämde mig för att ta en lång promenad istället. Och nog kan man kalla det för en långpromenad alltid för den varade i två timmar. Efter vägen hittade jag brandstationen, och ja ni vet man är ju som man är då va så jag sprang till de där små fyrkantiga fönstren som finns på brandbilsportarna ni vet? Ja varför gjorde jag det? Jo jag tänkte med lite tur kanske man får syn på en snygg,het brandman i baröverkropp eller kanske ännu mer naket men nee tyvärr ingen lycka denna gång :( aja, väl hemma efter promenaden bestämde jag mig för att ta en helt vanlig hederlig dusch för att minska risken för att svimma då ingen var hemma, och jajamen det gick ju fin fint. Måste ha fått nå värmeslag eller nått igår?!
Här hemma just nu är det full fart då jempa springer runt som en yr höna och packar då hon imorgon åker till Turkiet till sin man. Själv försöker jag förstå mig på papperen som a-kassan skickat till mig men utan framgång, så jag ringer dig Madde imorrn för hjälp haha.

Har även bokat en resa till Stockholm onsdag nästa vecka för att hjälpa syrran att flytta och så får vi ju lite tid att umgås, dessutom blir det ju såklart en massa lek och mys med lilla Neo! Lääängtar!! :)

Ne imorrn väntar jobb så jag ska ta och knyta mig nu innan jag svammlar alldeles för mycket. God natt på er!

Dagens Citat:

Även om man äter tillsammans, har man var sin mage.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback