Tebax i Göteborg!


Jag landade hemma i Göteborg i måndags men det har varit fullt upp sen dess så har därför inte hunnit med mig att blogga.
Allt är fortfarande som vanligt dock,söker fortfarande ett heltids jobb och bor med mina två underbara vänner!
Men man kan ju hoppas att det nya året nu kommer ge mig en kanon start och att allt kommer lösa sig snart.

Har haft det kanon bra i Sundsvall med familj och vänner,saknar er redan. Hade det också kanon bra i Stockholm över nyår. :)
Kom som sagt hem till Göteborg i måndags och fick en härlig vårkänsla då nästan all snö hade smält bort här och temperaturen bara var någon enstaka minus. Jag mena hemma i S-vall var det ju mellan 15-30 minus varje dag och hur mycket snö som helst!. Men vad händer då på tisdagen? Joo då landar det helt plötsligt en jäkla massa snö här igen och nu är det till att "plumsa" återigen,och då menar jag "plumsa" för det där med snö och skottning lär de aldrig förstå sig på här söderut!. Konstigt tycker jag för det är ju inte direkt någon nyhet att det kommer snö varje år??

Fick nyss en glad magkänsla och fick för mig att Karin hade landat med planet,så jag slog en pling! Och vipps tro ni inte att hon svarade i andra änden? Jojomensan! Det gjorde hon. Hon hade precis landat hemma hos micke,men jag skällde ut na och sa att det bara var att ge sig iväg till den rätta sidan av stan! hihi så nu är hon påväg hem! ska bli så kul och höra hur hon haft det i Egypten,hoppas dock hon inte är allt för brun så en annan får skämmas :/ haha.
Härligt, nu blir detta en bra fredag trots allt! weee! :)

Dagens Citat:
Fattigdomen saknar mycket, girigheten allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback