Det brinner!

När jag först flyttade hit till Sthlm så bodde jag ju hos min syster m. familj, och mitt i allt annat kaos så kanske ni kommer ihåg att det började brinna i lägenheten brevid oss. Lägenheten var tom och jag och min syster larmade. Alla klarade sig fint förutom lägenheterna då, grannens vart totalt förstörd och vår blev helt rökfylld :/
Detta är nu äntligen fixat, tog bara typ 2 månader innan lukten försvann helt, men enligt systra min så har lukten nu lagt sig helt då grannens lägenhet nu är renoverad. :)
Kan ju inte säga annat än att det fanns en hel del fint att kolla på mitt i allt kaos hihi ;)
Neo förstod inte mycket och var lika glad som vanligt, han var helt galen i en av poliserna så han sprang till honom hela tiden och ja inte gjorde det väl så mycket för moster att hon var tvungen att springa efter :P hehe..
Vi fick stanna ute till sent på kvällen innan vi kunde åka därifrån och så här såg det ut då,
Och för vår del blev det till att tillbringa natten på hotell, just då tyckte jag inte att det var allt för jobbigt :)
Har man inget hem gör man det till ett hem, syrran tog detta dock som en varning och sa: - Shit alltså du måste få en egen lägenhet snart! hahaha
Stannade bara på hotell en natt sen tillbringade vi en vecka hemma hos Kierans mamma, så snäll som tog emot oss alla! Tack för det! Efter en veckas trängsel fick vi sedan flytta tillbaka till lägenheten.
Och efter ytterligare tre veckor fick jag ju tag på en egen. Lovely! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback