FREDAG!!

Äntligen är det fredag vilket betyder sovmorgon imorrn :P

Idag är det äntligen fredag och att få gå hem och göra helg närmar sig med storm steg :)
Verkar som om vi kommer att få gå hem tidigare än väntat idag också, härligt!!
Ska laga go middag ikväll och mysa i soffan hade jag tänkt, då inget annat finns inplanerat.

Har tänkt på en sak,
ber om ursäkt om min blogg och vad jag skriver om är jäkligt tråkigt nu förtiden men det händer ju inte så mycket i mitt liv nu hahaha, och när det väl händer nått är det inget som det känns som jag vill uttala mig om här..så ja just nu bloggar jag just för min familjs skull som tyvärr är långt ifrån mig och vill veta att allt är bra och nyfikna på vad som händer. :) Hoppas ni har överseende för detta ni andra.

Känner mig lite instängd och uttråkad.
Det är många tankar som snurrar i mitt huvud nu förtiden men det är ju säkert för att jag har just tid för att tänka.
Men det känns ju lite sådär när en 21åring som jag sitter på helgerna och väntar på att Let´s Dance och melodifestivalen ska börja?!
Att inte ha ett fast jobb och veta vilken summa som kommer in på kontot varje månad är VÄLDIGT frustrerande, och att dessutom bo i en relativt ny stad där man inte känner allt för många är också påfresande.
Klart jag känner ju en hel del folk men just den där vännen man vill ringa och be komma över när det hänt något eller bara komma över ändå för att bara umgås, eller den dagen man känner sig lite partysugen och man vill festa med nån som man känner bra så det inte spårara ur, den vännen finns inte.
Sen är det ju också lite så att de vänner jag väl har här är i ett skede i sitt liv där det är mycket annat som pågår och har annat som de föredrar eller bör göra, om ni på ett ungefär förstår vad jag menar?!.
Sen råga på allt så bor man inneboeende med två andra och känner att man inte riktigt har det där "lilla krypinet" man behöver ibland. Men samtidit känns tanken på att flytta till en egen lägenhet lite skrämmande då jag som sagt inte har de där "speciella vännerna" att vända mig till, hur blir det lixom då? kommer jag sitta helt själv i mitt egna lilla bo och aldrig ha något speciellt att göra? Kommer man känna av att lägenheten "ekar" lixom?? Förstår ni vad jag menar? det skulle vara kanon skönt att bo själv igen men just nu när man inte har så mycket till "liv" eller hur man ska säga det så känns de väldigt skrämande också.......(missförstå mig dock inte med hur jag bor nu det funkar riktigt bra för att vara tre brudar under samma tak och vi har bra roligt också).
Iaf det är vid en sån här tidpunkt som man vill kunna gå hem till sin storasyster för att prata och umgås eller åka hem till mamma för att bli lite ompysslad några dagar, men det går ju tyvärr inte när man bor i en annan stad rätt långt bort från dom.
Det känns bara eller rättare sagt att det är så att jag inte riktigt har något stabilt i mitt liv nu och det känns väldigt, väldigt jobbigt. Antar att det mesta jag snackar om handlar mest om att jag inte har den där fasta inkomsten för slipper man oroa sig för sånt så bukar det andra ordna sig med tiden också..
Ja för att sammanfatta det hela kan man väl säga så här, Det är inte mycket som går i min väg just nu.!

Ne men nu ska jag inte sitta här och klaga och göra er illa till mods det är ju fredag för guds skull! :) Tänkte bara att det var länge sedan jag öppnade mig lite här och berättade om just mina tankar...
Hoppas ni kommer få/har en underbar fredag alla!.

Dagens Citat:
Mångas vän är ingens vän.

Kommentarer
» supermamma

Puss på dig min älskling! Du kommer väl ihåg drömmen? ;) :)

2011-03-04 // 18:35:59
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback