Im so happy!!

Heeeej tisdag!

Idag har det varit fullrulle sen jag slog upp ögonen imorse!
Jag vaknade av att min kära mor ringde, hon hade hittat en bra tågbiljett tills imorgon, ja just ja om jag inte har nämnt det så ska jag åka till Stockholm imorgon bitti. :)
Iaf efter att jag bokat biljett började telefonen ringa nonstop, samtidigt försökte jag packa väskan tills imorrn vilket inte gick sådär jättebra utan nu ligger allt i en hög på sängen och jag vet fortfarande inte vad som ska med och inte?! så jag gav upp å tänkte jag har inte tid just nu så jag tog en promenad till gymmet.

På väg hem från jobbet ringde telefonen igen med goda nyheter!!! :)
Jag kunde gå till onoff och hämta mig en ny dator! fattar ni, äntligen har jag en dator igen! nu blir många saker så mycket enklare :) weeee! så glad jag är! och gud så nöjd jag är! :)
Den är vit och silver precis min smak, visst är den snygg!!?

Jag är sååå nöjd iaf :)

När jag hade gjort det gick jag hem och gjorde mig iordning för jobbet. Slutar runt åtta ikväll så det kommer bli stress när jag kommer hem också då jag ska packa, tåget går tidigt imorgon bitti så jag hinner inte göra det imorrn. Dessutom är det ju Desperate Housewives ikväll och det kan jag ju bara inte missa :P
Nee nu är lilla rasten snart slut ska hämta mig en kopp kaffe :)
Shit vilken bra dag detta är idag, igår en dålig idag en bra! det svänger fint höhö! :P

Maja: Hej! Tack, Det är mitt eget hår, har inte klippt mig på typ 1,5 år så jag antar att man får ett bra svall då  hahaha. Men det är iaf mitt alldeles egna hår :)

Dagens Citat:
Ett träd utan rötter står ostadigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback