Hej hej hej!

Heeeeej folket! jaa jag vet dålig bloggning har det varit nu på några dagar, men det har faktiskt varit fullt upp dessa dagar. :)
Idag har jag haft en kanon dag på stan med Karin, vi har kikat runt i några butiker, uträttat ärenden och pratat en massa. Det har varit strålande sol hela dagen och plusgrader, härligt! :) Men nu över till lite update!

Vi börjar med Stockholm!
Jag har ju varit i sthlm några dagar för att dels gå på en intervju och som ett stort plus fick jag ju då umgås med lilla,söta, underbara Neo! och min underbara, kära syster. :)
Han är så underbart fin mosters lilla busunge :) Neo har nu börjat skippa det där med att krypa och har nu börjat gå! helt sjukt..! Bara på de få dagar som jag var där och hälsa på så gick han mer och mer.
Om bara några dagar kommer denna lilla krabat skippa krypandet helt.
Han har dessutom lärt sig "high five" men en dag när jag,madde och Neo satt och åt frukost gjorde han "high five" till madde och sedan visade han att jag också skulle ge han en "high five" MEN precis när jag skulle "klappa" tillbaka så drog han ner handen och gav mig ett stort leende! HAHHAHAHA lillfisen är bra medveten nu och tyckte att det var så kul att driva med moster :)
Vi har busat och lekt en massa och jag saknar honom redan något enormt!!
Det har också varit riktigt kul och spendera lite tid med syrran, saknar henne när hon bor där borta i dumma sthlm hon borde bo här mohaha :P

Jag har alltså också då varit på intervju i sthlm, den gick helt okej tror jag..väntar dock fortfarande på svar?!
Ja jag vet jag har ju alltid sagt att jag inte vill lämna Gbg och att jag inte är så förtjust i just Sthlm men om jobben finns där är man så illa tvungen att bita i det sura äpplet och flytta för jobb behöver vi ju alla.
Om det nu blir så att jag kommer flytta dit så kommer jag ge sthlm en ärlig chans och vem vet jag kanske kommer trivas?! Man vet ju faktiskt inte försen man provat. Det löser sig nog till det bästa tillslut även om det ser mörkt ut nu! :)
Några som jag också saknar en massa är mina nära och kära hemma i Sundsvall! Lilla Astrid har nyss fyllt hela 2 år och syrran (jessica) känns det som det är sjukt länge sen jag träffade.
Mami, papi och lillebror saknar jah såklart också.

Till Jessica: Hej kära syster! Om det är så att det inte blir flytt de närmaste dagarna för mig, tycker jag att du ska boka en biljett hit till mig och ha några syster dagar! Så får du vila upp dig lite, det behöver inte kosta en massa pengar för här kommer en stor nyhet jag är ju pank höhö! Vi kan bara umgås, strosa omkring och dricka en jävla massa vin här hemma hahaha. Om du skippar att köpa den där extra tröjan eller käka den där goda köttbiten har du en biljett hit! Komsi komsi säger jag :).
Nu ska jag göra mig iordning för sängen Natti natt!

Dagens Citat:
Blodet är livet.

Kommentarer
» Jessica

hej!!Vi skanar dig också och en helg i Götet lockar oerhört kn jag säga!Ska kolla upp vilken helg som passar bäst och boka biljett!! :DKRAM!

2011-03-30 // 09:00:17
URL: http://jessiegumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback