Vad nu?

Det är måndag vilket betyder ny vecka och solen skiner men ändå så känner jag mig på piss humör!! Denna dag får man lägga på ett extra stort leende så att man tillslut lyckas lura sig själv att man har en riktigt bra dag :P

Varför har jag en dålig dag?? Vet inte varför det bara är en sån där dålig dag jag har...Tur då att jag ska spendera lite tid med Karin ikväll :)
Hon kommer och möter upp mig efter jobbet ikväll och sen åker vi hem till Frölunda för att äta god mat och surra en massa, ska bli skönt att ventilera sina tankar lite :)

Till middag blir det den nyttiga räkgrytan då Karin inte har smakat den än, så jag tänkte att hon skulle få göra det ikväll då :)

I övrigt har jag haft en bra helg, fredag hann jag inte med så mycket då jag kom hem sent från jobbet men lördag blev det fullrulle, jag och jempa tog tag i lägenheten och verkligen storstädade den, samtidigt som vi hade tvättid. Senare mot kvällen gick jag ner i förrådet och hämtade upp sex stycken säckar med kläder och sorterade ut så pass bra att det endast blev en säck kvar :) Resten har jag bestämt mig för att skänka till välgörenhet istället för att bara slänga då det inte är nått fel på kläderna utan bara det att jag inte vill ha dom och garderoben är full höhö. Dessutom hade jag 22 bh:ar och jag kunde bara ha EN! tack mamma för det säger jag väl då :/ Det blir alltså underklädes shopping som står först på listan!! Har mina bröst växt eller har jag köpt för små redan från början? jag vette fan men nya måste iaf köpas! SATAN!!
Söndag blev det lång promenad med jempa, härligt det känns efteråt och man känner sig så pigg och vettig eller vad man ska säga höhö :)

En annan sak jag kom och tänka på härom dagen är att detta är jäkligt underskattat:

Jag och Jennifer åt detta i helgen då vi har lovat oss själva att bli lite nyttigare haha, och det är ju sketa gott jue! Så folket börja ät detta istället för det är enlligt mig underskattat :)

Nee nu ska jag börja jobba igen här, Önskar er alla en fin måndag!


Dagens Citat:
En nolla är ingenting värd, men sätter man en stark siffra framför, blir den värdefull.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback