Vem ska vi skicka?

Vad gäller rubriken? Jo jag talar så klart om kvällen melodifestival..!
Vem ska vi skicka iväg så sverige slipper typ komma sist igen? höhö
Själv tycker jag att det faktiskt finns några bra låtar som redan nu går varv på min spotify, men vem av dom kan vi skicka så Europa gillar den och vi får en bra plats?? svårt tycker jag...men en balad är det nog ingen idé att skicka då det är just balader som vunnit de senatse åren..!

Här är bidragen som jag tror skulle ha en chans:

Nicke Borg - Leaving home
Jag bara älskar denna låt, men frågan är om europa vet vad musik är?? Plus att tänk er när de i alla länder ska presentera denna låt och de kommer säga: - denna låt är skriven av Nicke Borg själv tillsammans med hans fru! Alltså då måste väl många hjärtan smälta eller?? :)
 

Eric Saade - Popular
Denna kille framför alltid sina uppträdanden med mycket dans vilket jag gillar, och jag tror man kan behöva ett framträdande med kraft och något som sticker ut.

 
Linda Bengtzing- E det fel på mig
Ja alltså kanske inte det ultimata men man kan ju inte påstå att det inte är schlager iaf :)

 

Jaa sen blir det svårt, Danny har ju iofs ett rätt bra framträdande han också men tycker dock att låten är lite väl tjatig..! The Moniker ja jag vet inte ja jag tror man måste höra låten några ggr om man ska gilla den och de har ju bara en chans på sig satt njae, Swingfly´s låt tycker jag om men jag stör med nått enormt samtidigt för jag tycker de försöker härma Black Eyed Peas så in i bomben både låtmässigt och hur de har lagt fram uppträdandet och artisterna, är det bara jag eller någon annan som ser det också?

Jaja iaf så är Nicke Borg min favorit och har varit det hela tiden, vet dock inte om det skulle räcka hela vägen men här hemma spelas den på repeat ;P Tyckte dessutom om Loreen´s låt riktigt mycket tror hon hade kunnat gått riktigt långt men tydligen gick sara warga vidare istället å till det kan jag bara säga HAHAHAHAHHAHAHHA vilket skämt, kom igen sverige! tror ni seriöst att man kan ställa den där lilla tösen på den stora scenen och tro att europa ska komma ihåg henne efter alla andra typ 30 bidragen?? och dessutom förstå hennes budskap? Faaan dom kommer ju somna å tycka det är skittråkigt å vipps så kommer vi sist IGEN!! 
Visst jag kan tycka att hennes låt duger att lyssna på i soffan hemma men i eurovision? pfft!

Vilken tycker ni att vi ska skicka med posten?? :)

Trevlig lördag önskar jag er alla!

Dagens Citat:
När vi äter, glömmer vi bara hungern.

 


Kommentarer
» Karin

De internationella juryexperterna, men inte de som röstade igår, säger att Sade och Danny... Danni? är helt klart de bästa att skicka - för de är ju så unika. Unga snygga pojkar som dansar och sjunger popiga låter är da shit i Europa!

2011-03-12 // 19:24:44
URL: http://bkarin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback